#mimmitkoodaa

yhteistyökumppaneille

Tulokset puhuvat puolestaan

Mimmit koodaa -ohjelma on kasvanut nopeasti kansalliseksi ilmiöksi, jonka saavutukset on huomattu jopa EU-tasolla.

Saavutukset

2020 TIVI 100 ICT-vaikuttajaa Milja Köpsi & Rasmus Roiha

2020 Nordic Women In Tech Awards – Diversity Leader Of The Year: Milja Köpsi

2020 Teknologiateollisuuden apuraha

2019 Mukana Erasmus-hankkeessa “Become a Woman Coder”.

2019 EU:n talous -ja sosiaalikomitean kansalaisyhteiskuntapalkinto

2019 Parhaan ohjelman palkinto Mesoaja Gaalassa

Ohjelman alusta olemme yhdessä saaneet aikaan

0
mimmin yhteisö
0
workshop paikkaa
0
Tapahtuma osallistumista
0
webinaari osallistumista
0
yritystä
0
Oppilaitosta

Nordic Women in Tech Awards - Diversity Leader of the Year - Milja Köpsi

Milja’s exceptional work in the field of diversity, women coding, and software industry has grown the program to an independent movement, with over 6000 adult women participating, lead by Milja.

Coming from a very humble background, Milja has become the voice of thousands of adult women, who have never been supported and encouraged towards technological studies and work. Her example is a classical ”you can do it” -story.

#mimmitkoodaa vaikuttaa

Mimmit koodaa -ohjelman tehtävänä on tuoda lisää osaajia ohjelmistoalalle ja edistää tasa-arvoa konkreettisesti.

Ohjelma tarjoaa alasta kiinnostuneille naisille matalan kynnyksen koodaus-workshopeja ja koulutuksia sekä muita tapahtumia livenä ja verkossa. Mukana vuonna 2018 perustetussa ohjelmassa on jo 6000 innostunutta alan vaihtajaa sekä oman osaamisensa päivittäjää ja kasvattajaa.

Yhteistyökumppaneille #mimmitkoodaa on mahdollisuus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, ohjelmistoalan kehittämiseen ja uusien osaajien rekrytointiin. Tule mukaan tekemään konkreettisia tekoja alamme puolesta – Keinot ovat monet!

EU:n kansalaisyhteiskuntapalkinto Mimmit koodaa -ohjelmalle sukupuolten tasa-arvon edistämisestä

Euroopan talous- ja sosiaalikomitea jakaa vuosittain kansalaisyhteiskuntapalkinnon, joka myönnetään merkittäville kansalaisyhteiskunnan hankkeille Euroopassa.  Joulukuussa 2019 jaetun palkinnon teemana oli tällä kertaa ”Enemmän naisia Euroopan yhteiskunta- ja talouselämään”, ja viiden palkitun hankkeen joukossa oli myös suomalainen Mimmit koodaa -ohjelma.

Tule mukaan

Mimmit koodaa -ohjelma tarjoaa yhteistyökumppaneille monipuolisesti erilaisia osallistumismahdollisuuksia. Yhteistyötapa suunnitellaan yhdessä niin organisaatiotanne kuin yhteisöämme parhaiten palvelevaksi. 

Vuonna 2021 tarjontamme painottuu verkkosisältöihin. Webinaarit, workshopit, Instagram-takeoverit, artikkelit tai vaikka podcastit tavoittavat innostuneen yleisönsä ja tarjoavat mahdollisuuden näkyä sekä vaikuttaa. Käytössämme on 7000 vastaanottajan postituslista, isoja someryhmiä ja -sivuja sekä oma Mimmit koodaa -slack.

Mimmit koodaa -tapahtumat ylittävät odotukset joka vuosi

Mimmit koodaa -ohjelmaan kuuluu kaksi kertaa vuodessa launch-tapahtuma, jossa ääneen ja esille pääsevät erityisesti yhteistyökumppanimme asiantuntijat aiheista joista on yhteisöllemme hyötyä.

Vuoden 2020 mimmit koodaa -historian ensimmäinen virtuaalitapahtuma keräsi yli 1400 osallistujaa ja oli menestys niin osallistujien kuin yhteistyökumppanien näkökulmasta.

#mimmitkoodaa yhteistyössä

Milja Köpsi

 

milja@mimmitkoodaa.fi

+358 40 152 5154