Yhteistyö ohjelman kanssa

Mimmit koodaa -ohjelma tarjoaa yhteistyökumppaneille monipuolisesti erilaisia osallistumismahdollisuuksia. Yhteistyötapa suunnitellaan yhdessä niin organisaatiotanne kuin yhteisöämme parhaiten palvelevaksi.

Tarjontamme painottuu tällä hetkellä verkkosisältöihin, syistä jotka me kaikki tiedämme, mutta se on ollut meille vain ja ainostaan etu: olemme voineet tarjota sisältöjä yhä useammalle. Webinaarit, workshopit, Instagram-takeoverit, artikkelit, koodaushaasteet tai vaikkapa podcastit tavoittavat innostuneen yleisönsä ja tarjoavat mahdollisuuden näkyä sekä vaikuttaa. Käytössämme on yli 8000 vastaanottajan postituslista, isoja someryhmiä ja -sivuja sekä kaksi Slack-kanavaa tuhansine osallistujineen.

This Is Not a Webinar

Virtuaalitapahtumamme konsepti syntyi koronavuosien aikana ja on ollut menestys: tapahtumakävijöiden määrä on ylittänyt joka kerta yli 1000 osallistujaa. 

Kyseessä on live-event joka kuvataan tuotantoyhtiön avulla studiossa, jotta puhujat voivat keskittyä tekniikan sijaan omaan suoritukseensa ja jotta yleisö saa nauttia parhaasta mahdollisesta laadusta.

Virallisille kumppaneillemme, jotka tukevat toimintaamme taloudellisesti, kuuluu paikka tässä tapahtumassa puheenvuoron sekä virtuaalisen ständin muodossa. Ilmoittaudu mukaan seuraavaan tapahtumaan ja tutustu monipuoliseen sisältöömme!

Tästä mukaan

Workshopit, koodaushaasteet ja webinaarit

Webinaareissa yleisö oppii yksittäisen teknisen asian tai kokonaisuuden, saa ymmärrystä kokonaisesta kattoteemasta ja pääsee esittämään puhujille kysymyksiä. Mikäli perjantait täyttyvät nopeasti, tarjoamme myös torstaipäiviä. Ilta-ajat ovat haastavia.

Workshopit ovat yleensä lauantaisin, mutta poikkeustilanteissa niitä voidaan järjestää myös arkisin. Osallistujamäärän kannalta kaikkein huonoin vaihtoehto on iltaisin.

Koodaushaasteissa annetaan yleensä kirjalliset ohjeet ja tietyn ajan sisällä on aloitus- sekä lopetustapaaminen. Haasteen ratkaisua tuetaan Slackissa vertaisten avulla ja kouluttajien päivystysaikojen puitteissa.

Aiheet ja sisällöt ovat vapaasti päätettävissänne, kunhan ne ovat hyödyllisiä kohderyhmällemme. Sparrailemme mielellämme kanssanne sisällöistä ja erilaisista tavoista välittää oppia mimmeillemme.

Menneitä tapahtumiamme näet täältä

Howspace

Workshopit, itsenäinen työskentely, oppimateriaalit ja ryhmätyöskentely mahdollistetaan tällä alustalla.

Workshopit: Yksi (tai useampi) kouluttaja vetää livesession tai rakentaa workshop-pohjan, jonka kuka tahansa voi ylläpitää myöhemmin. Esim. Websivujen rakentaminen ja jakelu Githubissa

Itsenäinen opiskelu: Opetusvideot, lukumateriaalit ja tehtävät. (Mahdollisuus saada diplomi suorituksesta yrityksen logolla.) Esim: Sympa MOOC >>

Ryhmätyöskentely: Sama kuin yllä, mutta kouluttaja tai muu ryhmä tukee tehtävien suorittamista.

Itsenäistä opiskelua tukee vertaistuki, joka löytyy Slack-kanavalta. Iloitsemme, mikäli koulutuksen luoneet voivat piipahtaa silloin tällöin kanavalla vastaamassa kysymyksiin.

Instagram takeover

Yhteisömme rakastaa takeover-viikkoja! He nauttivat mahdollisuudesta seurata työviikkoa ja ”behind the scenes” materiaalia. Usein ylläpitäjät mahdollistavat myös kysymysten kysymisen, joka mielikuvallisesti saa yhteisömme eloon.

Viikon aikana yksi tai useampi ihminen kertoo Instagramin feedissä ja storyissa esimerkiksi omasta urapolustaan, opintopolustaan, avaa omaa työnkuvaansa, työtehtäväänsä tai tapaa, jolla töitä tehdään. Meillä on Instagramissa yli 3500 seuraajaa ja takeover-viikkoja seuraa noin 1000 silmäparia.

Hashtagit ja somekanavat

Käytämme hastagia  #MimmitKoodaa (huomioithan isot alkukirjaimet saavutettavuussyistä lukuohjelmia varten). TISW- tapahtumalle ei ole erillistä hashtagia.

Kaikkien kanavien somehandle on: mimmitkoodaa
Löydätte meidät Instagramista, Twitteristä sekä Facebookista.

Somekanavien lisäksi meillä on suljettuja ryhmiä ja Slack-kanavia, joissa voitte ilmoitella vaikkapa työpaikoistanne.

Ohjelman nettisivut

Uusille sivuillemme tulee oma sivu työ- ja harjoittelupaikkailmoituksille.
Mimmit koodaa Slackissa on myös kanava avoimista työpaikoista ilmoittamiseen – tästä mukaan: mimmitkoodaa.slack.com

Sivuilta tulee myös löytymään julkinen listaus toimialamme vaikuttajista. Löytyykö teidän organisaatiostanne naista tai muita vähemmistöryhmiä edustavia asiantuntijoita, jota saa kutsua muun muassa paneeleihin, puhujaksi tai haastatteluihin? Ilmianna osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Tarjoamme blogipaikkoja toimialamme vaikuttajanaisille. Haluaako joku organisaatiostanne mukaan? Blogipostauksilla on tarkoitus jakaa konkreettisia oppeja, inspiraatiota tai vaikkapa päästää lukija seuraamaan alanvaihdon ja uuden oppimisen matkaa. Ota yhteys info@mimmitkoodaa.fi

Tarjoamme myös mahdollisuuden yksittäisiin artikkeleihin, kunhan ne jotenkin hyödyttävät yhteisöämme. Yritysesittelyitä emme julkaise.

Viestintä Mimmit koodaa -ohjelman kohderyhmälle

Käytämme yli 9000 hengen postituslistaamme harkiten. Emme jaa yritysten blogipostauksia tai rekryilmoituksia uutiskirjeessämme, mutta jaamme niitä somessa, nettisivuillamme sekä Slack-kanavillamme.

Mikäli jotain päätyy uutiskirjeeseemme, tarvitsemme riittävästi aikaa kirjeen tekemiseen, joten valmiit materiaalit + tekstit nopeuttavat prosessia.

Vastaanottajamme availevat myös kirjeitään hitaammin, kuin me tässä tekkikuplassa, joten kovin viimetipassa laitetut viestit eivät saavuta ajoissa kohderyhmää. Sen vuoksi muut kanavamme sopivat siihen paremmin.

Yhteistyö

1. Virallinen kumppanuus sekä ohjelman sponsorointi
Yhteistyökausi kestää 6 kk (Tammi-kesäkuu / heinäkuu-joulukuu)

Yhteistyömaksu: 6000 euroa plus alv. Maksu sisältää yllämainittuja yhteistyömahdollisuuksia sekä paikan puolivuosittaisessa virtuaalitapahtumassamme (This Is Not a Webinar).

Koko vuoden voi lunastaa kerralla.


2. Sisältöyhteistyö

Sisältöjä ohjelmallemme voi tuottaa webinaarien ja workshoppien muodossa, joita voi vetää kuka tahansa vapaaehtoinen asiantuntija.

Ota yhteyttä

Koordinaattori
Milja Köpsi
milja@mimmitkoodaa.fi

Varaa aika puhelulle