Yleissivistävä koodaamisen ABC-koulutus

Koulutuksen aikana käydään läpi Python -koodikielen perusteet ja opitaan ohjelmoimaan Pythonilla.

Koulutuksen aikana käydään läpi Python -koodikielen perusteet ja opitaan ohjelmoimaan Pythonilla. Päivän päätteeksi osallistujalla on hallussa ohjelmoinnin peruskäsitteitä sekä hyvät pohjat Pythonilla koodaamisen jatkamiseen. Kuka vain koodaamisesta kiinnostunut mimmi voi osallistua, ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Andersin kouluttajat tukevat alkuun pääsyssä, josta jokainen voi oma-aloitteisesti jatkaa itseopiskelua koodaamisen parissa.

Miksi tämä on tärkeä kurssi? Python on monipuolinen, tehokas ja nopeasti opittava kieli. Se on suunniteltu helposti luettavavaksi ja usein sitä pidetään hyvänä kielenä ohjelmoinnin opiskelun aloittamiselle. Se on myös yksi tämän hetken suosituimmista ohjelmointikielistä! Pythonia voidaan käyttää monissa eri konteksteissa, esimerkiksi webkehityksessä, data-analytiikassa ja koneoppimisessa. Webkehityksessä Python kuuluu ”backendin” puolelle.

Kouluttajat

Pauliina Jalava

Mitä teet Andersilla: Ohjelmistokehitystä, eli koodaan ja kommunikoin asiakkaan kanssa ja mitä kaikkea tähän väliin mahtuukaan. Lisäksi olen nyt päässyt osallistumaan mm. Andersin opiskelijoille järjestettävien workshoppien suunnitteluun.

Mihin olet erikoistunut: Tällä hetkellä web-kehitykseen, jonka parissa olen eniten työskennellyt back-end puolella Pythonin ja Djangon parissa.

Kivointa koodaamisessa: Erilaisten asioiden ratkaiseminen ja se, että ei oikeastaan ikinä tule päiviä, jolloin ei oppisi jotain uutta.

Eetu Häivälä

Mitä teet Andersilla: Python/JavaScript/TypeScript koodia ja heiluttelen käsiä!

Mihin olet erikoistunut: Python/Django bäkkäriä. Joskus JS/TS fronttia Reactilla bäkkärin jatkoksi, jos sellaiselle on tarvetta.

Kivointa koodaamisessa: Se kun hommat menee ja toimii kerralla niin kuin niiden kuvittelee (tai toivoo) menevän. Uuden opettelu ja yleinen vaihtelu tekemisessä.

Tomi Järvi

Mitä teet Andersilla: Toimin asiakasprojektissa projektipäällikkönä sekä kehittäjä. Projektissa vedän kansainvälistä tiimiä. (Todellisuudessa, yleismies Jantunen)

Mihin olet erikoistunut: Olen erikoistunut suunnittelemaan, toteuttamaan ja hallitsemaan kokonaisuuksia sekä infrastuktuuria. Tällä hetkellä ohjelmointikielinä käytän pääsääntöisesti: Python, PHP, .NET C#, JavaScript.

Kivointa koodaamisessa: Koodaamisessa mukavinta on, kun pääsen suunnittelemaan ja toteuttamaan suunnittelumallin uudelle sovellusosalle.

Joa Riski

Mitä teet Andersilla: Pääasiassa sovelluskehitystä ja asiakkuuksien hallintaa

Mihin olet erikoistunut: Sovelluskehitykseen ja palvelinpuolen ohjelmointiin

Kivointa koodaamisessa: Kyky toteuttaa omia luovia ideoita

This training is brought to you by: