Yleissivistävä koodaamisen ABC-koulutus

Koulutuksen aikana käydään läpi Python -koodikielen perusteet ja opitaan ohjelmoimaan Pythonilla.

Koulutuksen aikana käydään läpi Python -koodikielen perusteet ja opitaan ohjelmoimaan Pythonilla. Päivän päätteeksi osallistujalla on hallussa ohjelmoinnin peruskäsitteitä sekä hyvät pohjat Pythonilla koodaamisen jatkamiseen. Kuka vain koodaamisesta kiinnostunut mimmi voi osallistua, ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Andersin kouluttajat tukevat alkuun pääsyssä, josta jokainen voi oma-aloitteisesti jatkaa itseopiskelua koodaamisen parissa.

Miksi tämä on tärkeä kurssi? Python on monipuolinen, tehokas ja nopeasti opittava kieli. Se on suunniteltu helposti luettavavaksi ja usein sitä pidetään hyvänä kielenä ohjelmoinnin opiskelun aloittamiselle. Se on myös yksi tämän hetken suosituimmista ohjelmointikielistä! Pythonia voidaan käyttää monissa eri konteksteissa, esimerkiksi webkehityksessä, data-analytiikassa ja koneoppimisessa. Webkehityksessä Python kuuluu ”backendin” puolelle.

Kouluttajat

Aslak Venejoki

Mitä teet Andersilla: Andersilla monitoimimies, Sysadmin, Projektipäällikkö, Tiimipäällikkö ja Developer aina kun aikaa löytyy koskea koodiin.

Mihin olet erikoistunut: Infraan, eli palvelinten ja ohjelmistojen deployment pilveen tai muualle.

Kivointa koodaamisessa: On se, että se on luovaa hommaa. Tehdään tyhjästä jotain mikä toimii ja tekee asioita, on aina tosi kiehtovaa.

Mikko Keskinen

Mitä teet Andersilla: Senior Developer, eli vanha koodaaja.

Mihin olet erikoistunut: Teen enimmäkseen backend-järjestelmiä. Aikaisempi ura on julkaisujärjestelmien tekemisessä.

Kivointa koodaamisessa: Pääsee ratkomaan kiperiä pulmia ja toteuttamaan itseäni.

Igor Davydychev

Mitä teet Andersilla: Kirjoitan kaikenlaista koodia ja autan projektijohtamisen tehtävissä.

Mihin olet erikoistunut: Eniten backend -puolelle.

Kivointa koodaamisessa: 1. aina voi oppia jotain uutta 2. aina pääsee käyttämään omaa luovuutta erilaisten ongelmatehtävien ratkaisemiseen

This training is brought to you by: