Workshop: Vue.js, johdatus Front-end kehitykseen

Tämän workshopin tavoitteena on rakentaa yksinkertainen, mutta toimiva JavaScript -applikaatio sekä saada onnistumisen kokemuksia koodaamisen parissa. Aikaisempaa ohjelmointikokemusta ei vaadita, lähdemme liikkeelle front-end kehityksen perusteista. Haluamme että tämän workshopin jälkeen sinulla on tuntumaa ja itsevarmuutta koodaamiseen.

Workshopissa on käytössä Vue.js JavaScript framework, jolla koodausharjoitukset tullaan kirjoittamaan.

Harjoitukset tullaan toteuttamaan pienemmissä ryhmissä, mutta jokaisen osallistujan on tarkoitus rakentaa oma applikaationsa.

Workshop järjestetään Zoomissa. Toivomme kainosti osallistujia laittamaan koulutuksen ajaksi kameran päälle, se helpottaa läsnäolon tuntua etäkoulutuksessa.

 

Kaikki #mimmitkoodaa-toiminta on kohderyhmälle maksutonta. Yhteystietoja käytetään vain tapahtumien ja koulutuksien uutisointiin.

Kouluttajat

Erika Forsell

Erika toimii Innofactorilla Full Stack -ohjelmistokehittäjänä ja on ollut mukana Mimmit Koodaa -ohjelmassa jo aikaisemminkin, muun muassa kevään 2020 launch -tilaisuudessa.

Janne Forsell

Janne toimii Innofactorilla Tech Lead roolissa, joka tarkoittaa jotakuinkin full-stack kehittäjää. Asuu Vantaalla, ja harrastaa pyöräilyä ja jousiammuntaa.

Kare Salo

Kare toimii Innofactorilla Front-end ohjelmistokehittäjänä. Toiminut front-end ja full-stack kehittäjänä jo 7 vuotta. Asuu Helsingissä kahden kissan, yhden hämähäkin sekä vaimon kanssa. Voitti 2010 kuntamarkkinoilla pajatson maailmanmestarin kahden erän jälkeen.

Juha Luotio

Juha Luotio toimii Innofactorilla Scrum Masterina ja Scrum-kouluttajana. Juha Luotio on työskennellyt täysipäiväisesti Scrumin kanssa vuodesta 2011. Hänellä on paljon kokemusta ketteryydestä erilaisissa projekteissa ja erilaisten tiimien kesken.

This training is brought to you by: