WordPress Beginner

Valun järjestämä WordPress Beginner on aloittelijatason koulutus, jossa lähdetään liikkeelle peruskysymyksistä: mikä ja miksi WordPress on?

Valun järjestämä WordPress Beginner on aloittelijatason koulutus, jossa lähdetään liikkeelle peruskysymyksistä: mikä ja miksi WordPress on? Tutustumme muutaman tunnin aikana ensisijaisesti WordPressin tärkeimpiin perustoiminnallisuuksiin selkeiden yhdessä toteutettavien esimerkkien sekä kouluttajien omakohtaisten oivalluskokemuksien siivittämänä. Tarvitset siis mukaan oman läppärin ja hurjasti intoa lähteä luomaan omaa koodia. Lisäksi jaamme päivän aikana tutustumissuosituksia niin ikään tärkeisiin, mutta hieman vaativampiin asioihin, joten saat koulutuksesta runsaasti työkaluja myös itsenäisen opiskelun jatkamiseen.

Koulutuksen keskeisimpinä tavoitteina on oppia ymmärtämään WordPressin ydintoimintaperiaatteet, valaistua siitä että olisiko WordPress “se mun juttu” sekä saada työkaluja oman itsenäisen opiskelun tueksi.

Kouluttajat

Natanael Sinisalo

Natanael on työskennellyt täysipäiväisesti WordPressin parissa viimeiset 6 vuotta. Hänen erikoisosaamistaan ovat integraatiot ja mutkikkaat back-end toteutukset.

Tero Paajoki

Tero on pyörinyt WordPressin ympärillä vajaan kahden vuoden ajan. Hänen suurin mielenkiintonsa kohdistuu front-endin puolelle ja erityisesti tilanteisiin, joissa saa käyttää omaa harkintaa myös visuaalisen ja käyttäjäystävällisen viimeistelyn kanssa.

This training is brought to you by: