Woocommercen plugin-kehitys

Tutustumme kuinka verkkokauppaan tehdään plugineja ja kuinka woocommercen ja sen taustalla olevan WordPressin arkkitehtuuri toimii pluginien osalta.

Tutustumme kuinka verkkokauppaan tehdään plugineja ja kuinka woocommercen ja sen taustalla olevan WordPressin arkkitehtuuri toimii pluginien osalta.

Lähdemme liikkeelle teoriaosuudella, jossa havainnollistamme esimerkein, kuinka WordPressin ja WooCommercen plugin-järjestelmä toimii. Teoriaosuuden jälkeen luomme WooCommerceen pluginin ja tutustumme työn ohessa netistä löytyviin ohjeisiin.

Kurssin jälkeen sinulla hyvät valmiudet omien plugineiden tekemiseen ja tiedät kuinka ja mistä löydät lisätietoja WooCommercen muokkaukseen.

Kurssin vaatimuksena on perusosaaminen PHP:sta. Sinun ei tarvitse olla vielä koodaaja, mutta ohjelmoinnin peruskäsitteet olisi hyvä olla hallussa.

Kouluttajat

Jaroslav Shestakov

Yaroslav elää ja hengittää ohjelmoinnin viimeisimpiä trendejä. Hän on ohjelmistokehittäjä, jolle koodi on kaunista ja funktionaalista oopperaa, jonka tarkoituksena on yhdistellä koodattuja toiminnallisuuksia kuin lego-palikoita. Koodaajana Yaron saa helposti innostumaan uusista teknologioista ja hän on usein jo opiskellut itsenäisesti niitä teknologioita, joista muut kuulevat vasta ensimmäistä kertaa. Koodaajana Yaro on tarkka ja pitää erityistä huolta koodin rakenteesta ja luettavuudesta.

Yaroslavilla on 5-vuotta kokemusta ohjelmistotuotannosta, suurimmaksi osaksi Web-sovellusten kehittämisestä. Hän on osallistunut verkkokauppojen, ERP-järjestelmien ja Android-sovellusten kehittämiseen. Hänen osaamiseensa kuuluu WordPressin lisäksi mm. Laravel, Java, Javascript, Vue.js ja jQuery.

Yaron kiinnostuksen kohteet liittyvät blockchain-teknologiaan, musiikkiin ja urheiluun, sekä tapoihin miten oppimista voi tehostaa entisestään.

Joni Lindqvist

Joni Lindqvist on verkkokaupan kovaksi keitetty ammattilainen, joka on kehittänyt verkkokauppoja jo 10 vuoden ajan. Alkujaan Joni oli sulautettujen järjestelmien kehittäjä, mutta hairahtui jo uransa alkuvaiheessa tekemään verkkosivuja ja verkkopalveluita. Historiansa ansiosta Joni ymmärtää ohjelmoinnin kokonaiskaaren aina ykkösistä ja nollista käyttöliittymäsuunnitteluun saakka.

Koodaajana Joni on varsinainen joka paikan höylä ja hän hallitsee useita ohjelmointikieliä C:stä javascriptiin. Jonille ohjelmointikielet ovat työkaluja, joilla saadaan aikaan haluttu lopputulos. Jonille ei ole olemassa hyviä tai huonoja ohjelmointikieliä, ainoastaan kieliä jotka soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tällä hetkellä Jonia kiinnostaa mikropalvelut, mikroarkkitehtuuri sekä verkkokauppojen tekoäly.

This training is brought to you by: