Webinaari: Miten ohjelmointikielet eroavat toisistaan ja mihin niitä käytetään?

Webinaarissa käydään läpi mitä eroa eri ohjelmointikielillä ja mihin niitä yleensä käytetään. Käymme läpi eri käsitteitä joilla ohjelmointikieliä luokitellaan ja mitä ne oikeasti tarkoittavat. Ja tietysti tärkeimpänä vastaamme kysymykseen mikä on paras/tärkein/upein/kaunein ohjelmointikieli.

Tallennettavilla webinaareilla vastaamme teidän meille esittämiin kysymyksiin sekä toiveisiin. Toimialamme asiantuntijat järjestävät teille sisällöt ja Siili Solutions tarjoaa tekniset ratkaisut.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi puhujalle etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”Webinaarit”. Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan.

Voit esittää toiveita uusista sisällöstä sähköpostitse osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kouluttajat

Antti Vikman

Nolwenturen perustaja ja ohjelmistokehityksen sekatyöläinen. Koodaaan, koutchaan, koulutan ja konsultoin eli olen vähän niinkuin 4K, enkä tarkoita sitä näyttöä vaan Citymarkettia. Minulla on ollut ilo päästä tekemään urani aikana todella monenlaisia juttuja raudan rajalta aina pilven reunalle ja peleistä tehdasjärjestelmiin. Ennen koodarin uraa olin myös ns. oikeissa töissä vanhustenhoidossa, elintarvikealla, maanrakennuksessa jne., mutta siitä nyt on jo aikaa.

Vanhaa sananlaskua mukaillen mikään muu ei ole tärkeää paitsi koodaaminen, eikä sekään ole niin tärkeää.

This training is brought to you by: