Webinaari: Millainen on hyvä bugiraportti?

Workshopissa käydään läpi virheiden raportoimisen hyvät käytännöt. Sisältö sopii osallistujille jotka haluavat tutustua ohjelmistokehityksen arkipäivään. Workshop sopii koodareille, testaajille ja kaikille ohjelmistokehityksestä kiinnostuneille.

Tallennettavilla webinaareilla vastaamme teidän meille esittämiin kysymyksiin sekä toiveisiin. Toimialamme asiantuntijat järjestävät teille sisällöt ja Siili Solutions tarjoaa tekniset ratkaisut.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi puhujalle etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”Webinaarit”. Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan.

Voit esittää toiveita uusista sisällöstä sähköpostitse osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kouluttajat

Laura Ojala

Senior Test Automation Developer at Oura

Minulla on 15 vuotta kokemusta laatu- ja testaustehtävistä. Työurani kolme merkittävintä askelta ovat:

  1. Diplomi-insinööriksi valmistumisen jälkeen työskentelin ensimmäisenä palkattuna työntekijänä lääketieteen laitteita valmistavassa start-up:ssa. Kun siirryin uusiin tehtäviin 5 vuotta myöhemmin, ideasta oli syntynyt tuote, jota myytiin kaikilla mantereilla (kyllä, myös Antarktikselle oli suunniteltu tutkimuskäyttöä!). Vastasin yrityksen laatujärjestelmästä ja myyntiluvista ja tein testausta kädet savessa
  2. Seuraavat kymmenen vuotta työskentelin testauskonsulttina ketterissä tiimeissä. Tänä aikana opin paljon devauksesta, tiimityöstä ja siitä miten järjestelmiä ylläpidetään.
  3. Tunnen olevani eniten elossa kun koodaan. Vuoden 2020 alusta siirryin testiautomaation kehittäjäksi älysormuksia valmistavalle Ouralle. Oura on upea tuote ja olen kiitollinen kun pääsen oppimaan uutta tiimikavereiltani.

This training is brought to you by: