Webinaari: Linkedin työnhaussa – rekrytoijan vinkit

LinkedIn on ammatilliseen sisältöön keskittyvä sosiaalinen media, joka toimii työnhakijan digitaalisena ansioluettelona. Luomalla profiilin LinkedIniin pääset käsiksi kattaviin ammatillisiin verkostoihin, joista on hyötyä niin aktiivisena, kuin myös passiivisena työnhakijana.

Mutta mitä kaikkea LinkedIniin kannattaa päivittää, jotta profiilisi on houkutteleva rekrytoijille ja headhuntereille? Tässä webinaarissa aTalentin IT-rekrytoijat Miili Reponen ja Laura Heikkinen jakavat vinkkejään Linkkari-profiilin luomiseen ja täydentämiseen!

Tallennettavilla webinaareilla vastaamme teidän meille esittämiin kysymyksiin sekä toiveisiin. Toimialamme asiantuntijat järjestävät teille sisällöt ja Siili Solutions tarjoaa tekniset ratkaisut.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi puhujalle etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”Webinaarit”. Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan.

Voit esittää toiveita uusista sisällöstä sähköpostitse osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kouluttajat

Miili Reponen

Hallintotieteiden maisteriksi vuonna 2019 Tampereen yliopistosta valmistuneella Miilillä on aTalentilla hallussaan tuplatitteli: Rekrytointipäällikkö ja Talent Research Specialist. Hän on todellinen moniosaaja, sillä hän yhdistelee työssään rekrytointikonsultin, asiakaspalvelijan ja projektipäällikön rooleja vaivattomasti. Kun IT-alan asiakkaat etsivät timantinkovia koodareita, Miili on heidän tukenaan. Ennen aTalentia Miili on työskennellyt HR-tehtävissä mm. UPM:llä ja Nesteellä.

Laura Heikkinen

Laura valmistui Aalto-yliopistosta vuonna 2020, mutta hänen aTalent-uransa alkoi jo opiskeluaikoina työharjoittelulla. Tänä päivänä Lauran käyntikortissa lukee Talent Research Coordinator ja matkalla tutuksi ovat tulleet niin IT- kuin kaupallisten alojen rekrytointien metkut. Hän huolehtii, että asiakasyritykset löytävät parhaat osaajat ja hakukokemus säilyy kiitettävänä kaikille hakijoille.

This training is brought to you by: