Vinkkejä visuaaliseen suunnitteluun

Tähän workshoppiin on rajattu osallistujamäärä: muistathan perua ilmoittautumisesi esteen ilmaantuessa.

Toisin kuin suunnittelijoina toimivat Taru ja Tuomo, Lauran päätyö ei liity suunnitteluun. Mutta entisenä kuvataideopettajana visuaalisuus on lähellä kouluttajan sydäntä ja hänkin haluaa päästä jakamaan tietojaan. Tässä osiossa käydäänkin läpi erilaisia UI ja UX -suunnittelijoiden työkaluja, resursseja, väriteoriaa ja kirjasintyyppejä.

Olemme nykyään tottuneet tyylikkäisiin nettisivuihin ja mobiilipalveluihin, jolloin aloittelevana koodaajana omien projektien ulkonäkö saattaa tuntua lannistavan yksinkertaiselta. Tai monien omien pienten projektien jälkeen voi olla vaikea keksiä inspiraatiota seuraavan projektin ulkonäköön. Onneksi on olemassa paljon resursseja, jotka auttavat tähän “tyhjän nettisivun” ongelmaan. Joten jos osaat jo rakentaa jonkinlaisia nettisivuja tai jopa toimivia sovelluksia, mutta kaipaat apua niiden ulkonäön parantamiseen, tämä koulutus on juuri sinulle. Näitä voi käyttää myös inspiraationa Figman kanssa.

Kenelle:
Kaikille, jotka kaipaavat vinkkejä omien projektiensa visuaalisen puolen suunnitteluun ja valintoihin.Tämä koulutus on liittyy aikaisempiin UX & UI -koulutuksiin, mutta ei edellytä osallistumista niihin. CSS:n alkeiden osaamisesta on hyötyä.

Kouluttajat

Laura Järvinen

Laura toimii RND Worksilla kouluttajana. Itsekin alanvaihtajana Laura tekee erittäin aloittelijaystävällisiä koulutuksia. Kaikki Lauran koulutusmateriaalit julkaistaan blogiosoitteeseen medium.com/rnd-works

Koodauslaura Instagramissa >>

This training is brought to you by: