Vie Python osaamisesi nextille levelille

Tämän workshopin tarkoituksena on syventää osallistujien Python ohjelmointikielen osaamista. Kurssi soveltuu sinulle mainiosti, jos hallitset Pythonin perusteet ja osaat toimia käyttöjärjestelmän komentorivillä.

Tämän workshopin tarkoituksena on syventää osallistujien Python ohjelmointikielen osaamista. Kurssi soveltuu sinulle mainiosti, jos hallitset Pythonin perusteet ja osaat toimia käyttöjärjestelmän komentorivillä.

Päivän aikana opitaan lisää Python-ohjelmointikielen ominaisuuksista kuten moduulit ja paketit, funktiot ja generaattorit, luokat ja kokoelmat. Lisäksi tutustutaan muihin päivittäisessä ohjelmoinnissa tarvittaviin ominaisuuksiin ja työkaluihin.

Miksi tämä on tärkeä kurssi? Python on monipuolinen, tehokas ja nopeasti opittava ohjelmointikieli. Se on myös yksi tämän hetken suosituimmista ohjelmointikielistä! Python sopii moniin eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi web-kehitykseen, data-analytiikkaan ja koneoppimiseen. Web-kehityksessä Pythonilla tehdään ”backendiä”.

Kouluttajat

Mikko Keskinen

Mitä teet Andersilla: Senior Solution Architect

Mihin olet erikoistunut: Teen enimmäkseen backend-järjestelmiä. Aikaisempi ura on julkaisujärjestelmien tekemisessä.

Kivointa koodaamisessa: Pääsee ratkomaan kiperiä pulmia ja toteuttamaan itseään.

Tuomas Haapala

Mitä teet Andersilla: Olen Senior Solution Architect ja kaikenlaista ohjelmistotuotantoon liittyvää duunia, enimmäkseen ihan käytännön koodausta.

Mihin olet erikoistunut: REST-rajapintoja on tullut viime aikoina tehtyä aika paljon.

Kivointa koodaamisessa: Monimutkaisten ongelmien ratkominen (kunhan se onnistuu)

Henri Kotkanen

Mitä teet Andersilla: Junior Developer ja olen tällä hetkellä paikkatietoja käyttävän karttasovelluksen kehittämistehtävissä.

Mihin olet erikoistunut: Olen joskus tehnyt jonkin verran frontti-kehitystä, mutta eniten on tullut tehtyä backend-kehitystä Djangolla.

Kivointa koodaamisessa: Kovan miettimisen tuloksena saatu ahaa-elämys; ongelman ratkaisun löytäminen on minulle palkinto itsessään. Ohjelmoinnin hienous on myös siinä, että sen avulla voi tehdä ihan mitä tahansa. Tai siis mitä tahansa, mikä on ilmaistavissa Turing-vahvalla järjestelmällä…

This training is brought to you by: