Robot Framework jatkokurssi

Robot Framework jatkokurssilla syvennetään osaamista automaatiosta ja edellytyksenä on perustiedot Robot Frameworkista sekä Pythonilla koodaamisesta.

Robot Framework jatkokurssilla syvennetään osaamista automaatiosta ja edellytyksenä on perustiedot Robot Frameworkista sekä Pythonilla koodaamisesta. Käymme läpi toisto- ja ehtolauseiden rakenteita sekä template-pohjien käyttöä ja omien kirjastojen luomista Robot Frameworkiin. Opit kurssilla tekemään monimutkaisempia automaatioita ja osaat luoda ja käyttää valmiita kirjastoja automatisoinnissa. Osallistujilla tulee olla asennettuna Robot Framework omalla koneellaan. Knowit lähettää osallistujille tarkemmat latausohjeet ennen kurssia.

Kouluttajat

Sanna Elomaa

Sanna on matemaatikko, joka päätyi vaihtamaan vakuutusalalta Knowitille automaatiokehittäjäksi sekä ohjelmistorobotiikan että testiautomaation pariin. Ensimmäinen ”Hello, World!” tuli kirjoitettua joskus aikoinaan Pascalilla, mutta viime aikoina Sanna on keskittynyt erityisesti Pythoniin ja Robot Frameworkiin pohjautuvien ratkaisujen kehitttämiseen.

Tomas Czarnecki

Tomas on pitkänlinjan automaatio-osaaja joka aloitti uransa 2000-luvun alussa python-kehittäjänä. Viimeiset 12 vuotta Tomas on keskittynyt testiautomaatioon ja ohjelmistorobotiikkaan (RPA), kehittäjänä sekä kouluttajana.

Tomasin työkalupakkiin kuuluu keskeisenä työkaluna Robot Framework, mutta myös muut automaatiotyökalut ovat tuttuja. Tomas kuulu myös Robot Framework Foundation Ry:n hallitukseen, minkä takia Robot Frameworkin

kehityksen uudet tuulet tulevat helposti tutuksi. Tomasin muut kiinnostuksen kohteet ovat DevOps, asennusautomatiikka, mikropalvelut sekä mobiilitestiautomaatio.

This training is brought to you by: