React with (A)zure

React on päivän sana front end -kehityksessä. Tiesitkö, että Facebook ja monet muut mobiilisovellukset on luotu Reactia hyödyntäen? Lähes poikkeuksetta myös jokaisesta Zuren projektista löytyy sisältä Reactia.

Oletko valmis työntämään kädet saveen? Tämän workshopin aikana pääset sen varmasti tekemään! Ensimmäisen kolmen tunnin aikana keskitytään luomaan komponentteja Reactia hyödyntäen. Tämän jälkeen tutustutaan siihen, miten applikaatio saadaan siirrettyä Internetiin ja pyörimään Azuressa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta edellä mainituista workshoppien teemoista. Riittää jos sinulta löytyy ymmärrystä HTML:stä ja JavaScriptistä.

Osa 1: Harjoitellaan tekemään Reactin avulla HTML-elementtejä, käsittelemään lomakkeita ja luomaan laskuri. Lähetetään tiedostoja selaimelle ja ongitaan niistä tietoa.

Osa 2: Harjoitellaan API-kutsuja, tutustutaan siihen, miten applikaatio saadaan Internetiin ja pyörimään Azuressa, tehdään kutsuja Custom Vision APIin kuvista, joita voi ladata lomakkeen kautta.

Workshoppien jokaisesta tehtävästä on olemassa esimerkkiratkaisu. Voit siis jatkaa tehtävien tekemistä myöhemmin kotisohvaltasi. Olemme luoneet myös bonus -tehtäviä, mikäli hommat meinaakin loppua kesken! 

Kouluttajat

Ville Toni

Villellä on 10+ vuotta kokemusta ohjelmoinnista mm. suurten verkkokauppojen parissa. Villen erikoisosaamista on UI-kehitys ja verkkosivujen käytettävyys sekä suorituskyky.

Karl Ots

Karlilla on 10 vuoden laaja kokemus teknologia-alalta tuotekehityksestä myyntiin. Hän on Microsoft Azure MVP. Hän vastaa Zuren konsultointi- ja koulutusliiketoiminnoista.

Ilpo Toni

Ilpon kymmenvuotiseen uraan IT-alalla on kertynyt monenlaista kokemusta muun muassa markkinatiedon tuotteistamisesta, tietohallinnon kehittämisestä, ratkaisumyynnistä, ketterästä kehityksestä, legacy-järjestelmistä ja tietokantojen ylläpidosta. Mieluisimmaksi tekemiseksi on kuitenkin muodostunut pragmaattinen ongelmanratkaisu moderneilla sovelluskehityksen työkaluilla ja menetelmillä.

Janne Hakkarainen

Jannella on 10 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä Microsoftin teknologioilla. Sinä aikana hän on toiminut mm. kehittäjänä, projektipäällikkönä ja team leadina. Kokemusta löytyy kaikista ohjelmistoprojektin vaiheista vaatimusmäärittelystä toteutukseen. Tämän hetken kiinnostuksen kohteita ovat Azure ja Machine Learning.

This training is brought to you by: