Pelikehitys haltuun PlayFabin avulla

Mitä kaikkea sisältyy kokonaisuuteen ”Gaming backend as a Service”? Tunnin aiheena tutustutaan PlayFabin perusteisiin ja pelikehityksen ensiaskeliin. Mukaan mahtuvat kaikki aiheesta kiinnostuneet eikä aiempaa kokemusta pelikehityksestä saati IT-teknologioista vaadita, eli Microsoftin termein taso on L100.

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Puhujille on mahdollista esittää kysymyksiä etukäteen laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi – samaan osoitteeseen voi myös esittää toiveita tulevista sisällöistä. Kaikki webinaarit tallennetaan.

Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Mimmit koodaa toiminta on osallistujille maksutonta.

Kouluttajat

Aapo Latvala

Aapo on Azuren käyttöönottoon keskittynyt konsultti Microsoftilla, kuka kiertää Eurooppaa puhumassa pelitapahtumissa ja opettamassa yrityksiä käyttämään pilveä oikein. Aina toisinaan hän koodaa ja kirjoittelee pelejä tyttäriensä kanssa Japanin kulttuurin opettelun ja lumitöiden välissä.

Xboxin sanansaattaja ja Microsoftin pilven sertifioitu asiantuntija.

This training is brought to you by: