Microsoft Power Platform

Tähän workshoppiin on rajattu osallistujamäärä. Muistathan perua ilmoittautumisesi esteen ilmaantuessa. Huomioithan, että workshop tapahtuu kahtena lauantaina. 

Tässä workshopissa osallistuja pääsee toteuttamaan Power Apps -sovelluksen, Power Automate -työnkulun sekä Power Virtual Agents -botin. Sovellus voidaan laittaa toimimaan myös älypuhelimessa. Lisäksi päästään käyttämään uutta Dataverse for Teams -ominaisuutta, jolla vastaavia sovelluksia saadaan osaksi Microsoft Teams -ympäristöä.

Microsoft Power Platform on tarkoitettu low-code/no-code-ympäristöksi, jossa voidaan tehdä erilaisia liiketoimintaa ja organisaatiota hyödyttäviä pienehköjä sovelluksia. Näitä voi tehdä myös henkilö, joka ei ole ammattikoodari, vaan hänellä on näkemys oman alueensa tarpeista, ja miten niitä voisi ratkoa tietotekniikalla. Tähän ympäristöön sovelluksia tekemällä tulevat myös tutuiksi varsinaisten koodattavien sovellusten periaatteet, vaikka ohjelmointikielen kaikkia välimerkkejä ja avainsanoja ei tarvitsekaan opetella.

Workshopissa ei vaadita aiempaa ohjelmointiosaamista, mutta tehtävissä auttaa, jos on näppärä tietotekniikan kanssa. Jos on vaikka tehnyt Excel-taulukoita, joissa on myös kaavoja, on jo hyvä pohja osallistua.

Kahtena lauantaina tapahtuvan workshopin lisäksi osallistujille tarjotaan pääsy Sovelto PRO -oppimisyhteisöön maaliskuun puoliväliin asti. Siellä koulutuksen aiheita voi kerrata, syventää ja keskustella muiden osallistujien ja kouluttajan kanssa.

Workshop online 6.2.2021 kello 10-16 ja 13.2.2021 kello 10-16

 

Lähetämme osallistumisohjeet lähempänä tapahtumaa.

Kaikki #mimmitkoodaa-toiminta on osallistujille maksutonta. Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kouluttajat

Sakari Kouti

Sakari on senior-konsultin roolissa Soveltolla kouluttanut mm. Microsoft Teamsiä, PowerShelliä, Microsoft 365:ttä ja Active Directoryä. Hän on kirjoittanut 85 % kehutusta joskaan ei aivan tuoreesta kirjasta Inside Active Directory, joka oli alansa parhaiten myyvä kirja Amazonissa. Sakari on Microsoft Certified Trainer (MCT) sekä mm. Microsoft MCSE: Cloud Platform and Infra, Microsoft MCSE: Productivity. Hän on tehnyt LayMAP-nimisen IOS-sovelluksen App Storeen, ja harrastaa mm. valokuvausta, koripalloa, politiikkaa, veneilyä ja partiota.

Sakari on voittanut rokin SM-hopeaa samana vuonna Ismo Alangon kanssa, mutta eri sarjassa.

This training is brought to you by: