Lounashetki: Rekrytointi

Mitä rekrytoija katsoo profiilissasi? Miten CV pitäisi tehdä? Miten omasta osaamisesta pitäisi kertoa, että tulisi huomatuksi? Milloin saa ylipäänsä sanoa, että osaa jotakin? Mikä on yleisesti haastavinta IT-alan rekrykentässä?

Rekrytointi herättää paljon tunteita ja kysymyksiä, tule juttelemaan ja jakamaan ajatuksia kahden kokeneen IT-rekrytoijan kanssa 😊 Kysymyksiä saa mielellään laittaa ennakkoon, jotta sisältö on mahdollisimman paljon teitä hyödyttävä!

Tapaamme säännöllisesti GoToMeeting-ohjelmiston välityksellä verkossa, yhteisen lounaan merkeissä. Jokaista lounasta vetää jonkin tietyn aiheen asiantuntija joka alustaa aiheen ja sen jälkeen kuulijat voivat esittää kysymyksiä sekä käydä keskustelua. Lounashetkeä EI tallenneta ja lounashetki on hyvin rento sekä vapaamuotoinen! Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Klikkaat vain linkkiä ja liityt mukaan.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”#mimmitkoodaa lounas” Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan lounashetkeen.

Kouluttajat

Ella Raskila

Olen 29-vuotias Tampereella asusteleva ja työskentelen Digialla rekrytiimissä, työpäiväni koostuvat siis kaikesta IT-rekrytointeihin liittyvistä tehtävistä, kuten haastatteluista, uusien digialaisten metsästämisestä, oppilaitos – ja kumppaniyhteistyökuvioista, kampanjoiden suunnittelusta ja rekrymarkkinoinnista sekä yleisesti esimiesten sparrailusta rekrytointiin liittyvistä asioista. Parasta työssäni on ehdottomasti kohtaamiset ihmisten kanssa ja se, että IT-alalla pystyy myös oppimaan jatkuvasti uutta.

Työkaverini kuvailivat minua kuplivan iloiseksi ”bubbly”-tyypiksi, vapaa-ajalla rakastan matkustelua, aamulenkkejä, joogaa ja hyvää kahvia. <3 Annan mielelläni mimmeille vinkkejä ja sparrailen rekytointiasioissa, yhteyttä saa ottaa esim LinkedIn:n kautta!

Ville Saviluoto

Toimin Digialla rekrytoijana ja autan yhdistämään osaajat ja eri yksiköiden tarpeet. Olen työskennellyt IT-rekrytointien parissa jo 15 vuoden ajan ja vuosien varrella on tullut headhuntattua kaikenlaista helpparista hankejohtajaan ja koodarista arkkitehtiin. Parasta IT-alassa on sen jatkuva kehittyminen ja mahdollisuus oppia uutta.

This training is brought to you by: