Lounashetki: Muutosjohtaminen

Suurin osa käyttöönottoprojekteista epäonnistuu, sillä loppukäyttäjät unohdetaan. Muutosjohtaminen pureutuu tähän. Olipa kyseessä sitten globaali korporaatio tai pieni, suomalainen perheyritys, törmään usein samoihin ongelmiin. Ei uskalleta, on muutosvastarintaa, ei ole aikaa. Sitäpaitsi, kyllähän loppukäyttäjät automaagisesti oppivat nämä työkalut, kun heille ne annetaan! Mutta kun, useimmiten ne työkalut muuttavat myös tapaamme tehdä työtä, eikä ketään pitäisi jättää yksin oman onnensa nojaan keksimään työtapojaan uudelleen. Jokapäiväinen työni on siis hyvin monipuolista, suunnittelen ja toteutan viestinnän, koulutukset kuin strategiankin onnistuiden projektien takaamiseksi.

Tapaamme säännöllisesti GoToMeeting-ohjelmiston välityksellä verkossa, yhteisen lounaan merkeissä. Jokaista lounasta vetää jonkin tietyn aiheen asiantuntija joka alustaa aiheen ja sen jälkeen kuulijat voivat esittää kysymyksiä sekä käydä keskustelua. Lounashetkeä EI tallenneta ja lounashetki on hyvin rento sekä vapaamuotoinen! Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Klikkaat vain linkkiä ja liityt mukaan.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”#mimmitkoodaa lounas” Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan lounashetkeen.

Kouluttajat

Sini Liu

Sini on ollut muutoskameleonttina jo kymmenen vuotta. Ensin alkoivat opinnot kiinteistötaloudessa Aallossa, jotka sittemmin vaihtuivat lääkishakuun, mutta päätyivätkin kosmetiikan kemian ja lainsäädännön pariin. Matkan varrelle on mahtunut monta eri startupia, ja hulinaa on riittänyt. Nyttemmin Sini on keskittynyt koodausopintoihin Helsingin yliopistolla tehden samalla töitä Googlen ja Happeon pilviprojektien parissa Gappsilla, unohtamatta toki TEKin yrittäjyysvaliokunnassa toimimista ja muita vapaaehtoishommia. Mitä näitä nyt on. Eli siis ihan vaan generalisti tässä moi!

This training is brought to you by: