Lounashetki: Mitä tarkoittaa tietoturvan auditointi ja mihin sitä tarvitaan?

Yritysten on mahdollista kasvaa ja menestyä markkinoilla, vain jos asiakkaiden luottamus yrityksen tuotteisiin ja palveluihin ovat kunnossa. Mutta miten yritysten on mahdollista osoittaa asiakkailleen, että tietoturvaa johdetaan ja hallitaan parhaiden käytäntöjen mukaan? Miten ja miksi tietoturvaa auditoidaan?

Tulevan lounaan aikana keskustellaan tietoturvan auditoinnin tarpeista, motiiveista, mahdollisuuksista, viitekehyksistä ja tarkastusmenetelmistä.

Tapaamme säännöllisesti GoToMeeting-ohjelmiston välityksellä verkossa, yhteisen lounaan merkeissä. Jokaista lounasta vetää jonkin tietyn aiheen asiantuntija joka alustaa aiheen ja sen jälkeen kuulijat voivat esittää kysymyksiä sekä käydä keskustelua. Lounashetkeä EI tallenneta ja lounashetki on hyvin rento sekä vapaamuotoinen! Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Klikkaat vain linkkiä ja liityt mukaan.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”#mimmitkoodaa lounas” Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan lounashetkeen.

Kouluttajat

Saara Hasu-Varttila

Saara Hasu-Varttila on 33-vuotias Jyväskylässä asuva nainen, joka edustaa KPMG:n Technology Advisoryn hallinnollisen tietoturvan tiimiä. Saaran toimenkuvaan kuuluvat laaja-alaiset tietoturvatoimeksiannot, auditoinnit ja varmennukset sekä ISO 27001 -sertifioinnit. Tällä hetkellä hän työskentelee erityisesti nopean kansainvälisen kasvun vaiheessa olevien ohjelmistoyritysten kanssa, mikä on ollut todella mukavaa ja opettavaista. Koulutukseltaan Saara on kauppatieteiden maisteri, ja hän on aina ollut kiinnostunut IT-alasta sekä sisällyttänyt tutkintoonsa alan opintoja. IT-alan hommiin hän päätyi sattuman kautta, kun aikaisemmassa työssään hän kiinnostuikin kollegojensa työtehtävistä päätyen vaihtamaan sisäisesti tiimiä. Saaran urapolku on kulkenut data-analytiikan ja IT-tarkastuksen kautta erilaisiin tietoturvatehtäviin.

This training is brought to you by: