Livekoodausta: Asteroiditutka

Tunnin aikana sukelletaan syvälle koodaukseen. Tarkoituksena on tehdä pieni sovellus käyttäen hyväksi seuraavia teknologioita ja ohjelmistokehyksiä:
– NextJS
– Apollo Client
– TypeScript

Tunnin aikana yritän ehtiä koodaamaan sovelluksen, joka näyttää listan Maata lähellä käyvistä ja käyneistä asteroideista käyttäen hyväksi NASAn rajapintoja. Jos aikaa jää, lisätään sovellukseen myös mahdollisuus valita päivät, joiden väliä tarkastellaan.

 

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kouluttajat

Eeva-Jonna "Eevis" Panula

Eevis on ohjelmistokehittäjä, jonka sydäntä lähellä ovat aiheet kuten GraphQL, CSS, TypeScript, React sekä saavutettavuus.

Ensimmäiset rivit koodia hän kirjoitti teini-ikäisenä, mutta roolimallien ja tuen puute vei opiskelemaan muita asioita, ja lopulta gradunkirjoituksen ahdistus ajoi takaisin etsimään niitä hyviä nuoruuden aikoja, jolloin tehtiin netti-Tylypahkoja ja virtuaalitalleja.

Nykyään hänen työpäivänsä kuluvat koodauksen parissa Futuricella, ja ohjelmointi sekä yllämainituista asioista puhuminen ovat osa myös vapaa-ajan aktiviteetteja.

Eevis puhui marraskuussa 2020 #mimmitkoodaa virtuaalitapahtumassa aiheesta GraphQL 101: Vaihtoehtoja rajapintoihin, puheenvuoron näet täältä >>

This training is brought to you by: