Livekoodausta: Asteroiditutka osa 2

Jatketaan siitä, mihin ensimmäisen livekoodaussession aikana päästiin. Eevis lisää Asteroiditutkaan ainakin mahdollisuuden vaihtaa päivämäärää, jolla maata lähellä käyvät asteroidit haetaan. Lisäksi tiedossa on viilauksia ulkoasuun sekä mahdollisia muita uusia ominaisuuksia. Tuu mukaan katsomaan mitä!

Ensimmäinen versio Asteroiditutkasta on nähtävissä osoitteessa https://eevis.codes/asteroiditutka/

Sovellus käyttää NASAn APIa maata lähellä käyneistä asteroideista, ja on rakennettu NextJS:llä, TypeScriptillä sekä Apollo Clientin avulla. Koodi on nähtävissä Githubissa: https://github.com/eevajonnapanula/asteroiditutka

 

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kouluttajat

Eeva-Jonna "Eevis" Panula

Eevis on ohjelmistokehittäjä, jonka sydäntä lähellä ovat aiheet kuten GraphQL, CSS, TypeScript, React sekä saavutettavuus.

Ensimmäiset rivit koodia hän kirjoitti teini-ikäisenä, mutta roolimallien ja tuen puute vei opiskelemaan muita asioita, ja lopulta gradunkirjoituksen ahdistus ajoi takaisin etsimään niitä hyviä nuoruuden aikoja, jolloin tehtiin netti-Tylypahkoja ja virtuaalitalleja.

Nykyään hänen työpäivänsä kuluvat koodauksen parissa Futuricella, ja ohjelmointi sekä yllämainituista asioista puhuminen ja kirjoittaminen ovat osa myös vapaa-ajan aktiviteetteja.

Eevis puhui marraskuussa 2020 #mimmitkoodaa virtuaalitapahtumassa aiheesta GraphQL 101: Vaihtoehtoja rajapintoihin, puheenvuoron näet täältä >>

This training is brought to you by: