Level Up Your Python! TURKU

Osaatko jo hieman ohjelmoida Pythonilla, mutta mietit voiko sitä mainita CV:ssä? Pian voit, sillä tässä on sinulle mahtava tilaisuus ottaa Pythonin pro-tipsit haltuun.

Workshopissa tehdään harjoitustyö, jossa voidaan tutustua esimerkiksi mixin-luokkiin, kontekstimanagereihin (context managers, with-lause), generaattoreihin (yield), Pythonin funktionaalisiin ominaisuuksiin (map, filter, list comprehensions) ja paketointiin. Harjoitustyössä käsitellään tekstimuotoista dataa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta yllä mainituista workshopin teemoista. Riittää, että osaat perusohjelmointirakenteiden lisäksi käsitellä Pythonilla tekstitiedostoja (kuten avata tiedoston, lukea sen sisällön ja tulostaa tiedostoon) sekä käyttää luokkia ja olioita (olion/instanssin luominen, ei tarvitse osata periyttää).

Esimerkiksi data-analytiikka ja koneoppiminen perustuvat usein siihen, että meillä on lokitietoja tai muuta vastaavaa tekstidataa. Python sopii tällaisen käsittelemiseen mainiosti, ja siksi se onkin nykyään suosittu ohjelmointikieli. Toki sitä voidaan käyttää muuallakin, esimerkiksi web-kehityksessä (Django, Flask jne.).

Kiinnostavan workshopin lisäksi luvataan, ettei puuduteta ketään firmaesittelyillä, vaan koodataan niin, että tekstidata roiskuu! Ilmoittaudu mukaan.

  • Workshopin ohessa lapsiparkki 5-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Lapsiparkkiin mahtuu 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset lapsiparkkiin sähköpostitse fanny.karlsson@vincit.fi. Ilmoitathan samassa viestissä lapsen iän ja onko hänellä jokin erikoisruokavalio.

Kouluttajat

Janne Rönkkö

Janne on Vincitin IT support -kaveri, jolla on 14 vuoden kokemus Pythonilla koodaamisesta. Viime vuosina hän on tehnyt Pythonilla Django-projekteja ja web-kehitystä. Hän on myös mukana haastattelemassa ja valitsemassa uusia osaajia Vincitille.

Jannen GitHubiin voit tutustua täällä: github.com/jannero

Essi Isohanni

Essi Isohanni on Vincitin sisäisen koulutusorganisaation, Univincityn, rehtori ja vastaa yrityksen sisäisestä koulutustarjonnasta. Ennen siirtymistään Vincitille hän opetti ohjelmointia TTY:llä peräti 18 vuoden ajan.

This training is brought to you by: