Lounashetki: Juniori ja Kisälli

Tapaamme säännöllisesti GoToMeeting-ohjelmiston välityksellä verkossa, yhteisen lounaan merkeissä. Jokaista lounasta vetää jonkin tietyn aiheen asiantuntija joka alustaa aiheen ja sen jälkeen kuulijat voivat esittää kysymyksiä sekä käydä keskustelua. Lounashetkeä EI tallenneta ja lounashetki on hyvin rento sekä vapaamuotoinen! Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Klikkaat vain linkkiä ja liityt mukaan.

Katja päätyi Siilille mestari- ja kisälliohjelman kautta, jonka kahden kuukauden kisällikauden aikana kaikki tekevät kisälliprojektin. Katjan ryhmä osallistui sisäisen sovelluksen demoversion tekemiseen, josta yrityksen johto innostui niin kovasti, että se osti heidät toteuttamaan sen loppuun. Tällä hetkellä Katja rakentaa siis pienellä kisälliporukalla myyjien työtä auttavaa sisältösovellusta, mistä hän on todella innoissaan.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”#mimmitkoodaa lounas”  Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan lounashetkeen.

Kouluttajat

Katja Lusma

Katja Lusma on Full Stack -koodauksen parissa toimiva Junior Developer Siili Solutionsilla. Hänellä on taustallaan kymmenen vuoden kokemus Lähi-Tapiolan IT-osastolta projektien, liiketoimintamäärittelyn ja hyväksymistestauksen parista sekä Accenturelta integraatiotöistä.

This training is brought to you by: