Johdatus WooCommerceen ja sen muokkaamiseen

Tutustumme woocommercen asennukseen, ominaisuuksiin ja luomme toimivan verkkokaupan käyttäen valmiita moduuleita.

Tutustumme woocommercen asennukseen, ominaisuuksiin ja luomme toimivan verkkokaupan käyttäen valmiita moduuleita.

Kurssi alkaa ohjelmointiympäristön ja woocommercen asennuksella. Kun olemme saaneet woocommercen kehitysympäristöineen asennettua omalle koneelle siirrymme lyhyeen teoriaosuuteen. Teoriaosuudessa käymme läpi pintapuolisesti PHP-ohjelmoinnin ja HTML-kielen perusteet jonka jälkeen siirrymme käytännön harjoitteisiin. Käytännön osiossa teemme muokkauksia woocommercen tuotesivuun lisäämällä sisältöä ohjelmoinnin keinoin. Tilaisuuden päätteeksi osallistujalla on perustason ymmärrys siitä, kuinka WooCommerceen ja WordPressiin voidaan tehdä yksinkertaisia muokkauksia.

Kouluttajat

Yaroslav Shestakov

Yaroslav elää ja hengittää ohjelmoinnin viimeisimpiä trendejä. Hän on ohjelmistokehittäjä, jolle koodi on kaunista ja funktionaalista oopperaa, jonka tarkoituksena on yhdistellä koodattuja toiminnallisuuksia kuin lego-palikoita. Koodaajana Yaron saa helposti innostumaan uusista teknologioista ja hän on usein jo opiskellut itsenäisesti niitä teknologioita, joista muut kuulevat vasta ensimmäistä kertaa. Koodaajana Yaro on tarkka ja pitää erityistä huolta koodin rakenteesta ja luettavuudesta.

Yaroslavilla on 5-vuotta kokemusta ohjelmistotuotannosta, suurimmaksi osaksi Web-sovellusten kehittämisestä. Hän on osallistunut verkkokauppojen, ERP-järjestelmien ja Android-sovellusten kehittämiseen. Hänen osaamiseensa kuuluu WordPressin lisäksi mm. Laravel, Java, Javascript, Vue.js ja jQuery.

Yaron kiinnostuksen kohteet liittyvät blockchain-teknologiaan, musiikkiin ja urheiluun, sekä tapoihin miten oppimista voi tehostaa entisestään.

Joni Lindqvist

Joni Lindqvist on verkkokaupan kovaksi keitetty ammattilainen, joka on kehittänyt verkkokauppoja jo 10 vuoden ajan. Alkujaan Joni oli sulautettujen järjestelmien kehittäjä, mutta hairahtui jo uransa alkuvaiheessa tekemään verkkosivuja ja verkkopalveluita. Historiansa ansiosta Joni ymmärtää ohjelmoinnin kokonaiskaaren aina ykkösistä ja nollista käyttöliittymäsuunnitteluun saakka.

Koodaajana Joni on varsinainen joka paikan höylä ja hän hallitsee useita ohjelmointikieliä C:stä javascriptiin. Jonille ohjelmointikielet ovat työkaluja, joilla saadaan aikaan haluttu lopputulos. Jonille ei ole olemassa hyviä tai huonoja ohjelmointikieliä, ainoastaan kieliä jotka soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tällä hetkellä Jonia kiinnostaa mikropalvelut, mikroarkkitehtuuri sekä verkkokauppojen tekoäly.

This training is brought to you by: