Johdatus ohjelmistorobotiikkaan ja Robot Frameworkiin

Kurssillamme pääset toteuttamaan yksinkertaista automaatiota ja oppimaan, miten avoimen lähdekoodin ratkaisulla Robot Frameworkilla on mahdollista automatisoida erilaisia prosesseja tai työnkulkuja.

Kurssillamme pääset toteuttamaan yksinkertaista automaatiota ja oppimaan, miten avoimen lähdekoodin ratkaisulla Robot Frameworkilla on mahdollista automatisoida erilaisia prosesseja tai työnkulkuja. Tarjoamme perustiedot automaatiosta ja ohjelmistorobotiikasta, skirptien laatimisesta sekä automatisoitujen prosessien ajamisesta ja lokitietojen tulkinnasta. Sinulla ei tarvitse olla siis osaamista tai taustaa automaatiosta tai ohjelmistorobotiikasta. Kurssilla tehdään harjoituksia ja jokaisella osallistujalla tulee olla omalla koneella asennettuna Robot Framework. Knowit lähettää osallistujille tarkemmat latausohjeet ennen kurssia.

Kouluttajat

Sanna Elomaa

Sanna on matemaatikko, joka päätyi vaihtamaan vakuutusalalta Knowitille automaatiokehittäjäksi sekä ohjelmistorobotiikan että testiautomaation pariin. Ensimmäinen ”Hello, World!” tuli kirjoitettua joskus aikoinaan Pascalilla, mutta viime aikoina Sanna on keskittynyt erityisesti Pythoniin ja Robot Frameworkiin pohjautuvien ratkaisujen kehitttämiseen.

Tomas Czarnecki

Tomas on pitkänlinjan automaatio-osaaja joka aloitti uransa 2000-luvun alussa python-kehittäjänä. Viimeiset 12 vuotta Tomas on keskittynyt testiautomaatioon ja ohjelmistorobotiikkaan (RPA), kehittäjänä sekä kouluttajana.

Tomasin työkalupakkiin kuuluu keskeisenä työkaluna Robot Framework, mutta myös muut automaatiotyökalut ovat tuttuja. Tomas kuulu myös Robot Framework Foundation Ry:n hallitukseen, minkä takia Robot Frameworkin

kehityksen uudet tuulet tulevat helposti tutuksi. Tomasin muut kiinnostuksen kohteet ovat DevOps, asennusautomatiikka, mikropalvelut sekä mobiilitestiautomaatio.

This training is brought to you by: