HTML-ohjelmoinnin perusteet

HTML-ohjelmoinnin perusteet perehdyttää kurssilaisen HTML- ja CSS-kielten perusteisiin. Tämän lisäksi illan aikana opit ohjelmistokehittäjän ajatusmaailmasta ja softaprojektien toiminnasta. HTML-ohjelmoinniin perusteet antaa perustan itsenäiselle web-ohjelmoinnin opiskelulle.

Tuntuuko ohjelmointi kiehtovalta, mutta tuntemattomalta salatieteeltä? Tällä kurssilla opit alkeet www-sivujen tekemisestä ilman mitään ennakko-osaamista. Luomme yhdessä yksinkertaisen www-sivun ja tutkimme samalla webin tekemisten periaatteita. Illan edetessä kurkistetaan myös softakehittäjän arkeen ja ajatusmaailmaan. Näin töiden tekeminen ohjelmistokehittäjien kanssa sujuu jouhevammin jatkossa.

Ennakkotehtäviä / ympäristön latausta: 
Ennakkotehtäviä ei varsinaisesti ole, mutta osallistujan pitää ladata ja asentaa seuraavat sovellukset:

Kouluttajat

Tuomas Sauliala

Tuomas on toiminut Reaktorin markkinoinnissa neljä vuotta. Tätä ennen hän on vetänyt digitoimistoa Helsingissä. Kaikessa tekemisessä Tuomas on toiminut web-kehittäjien ja käyttäjien välissä, tulkaten eri ryhmien viestejä ja tarpeita toisille. Web-ohjelmointikurssi on syntynyt tarpeesta perehdyttää muita kuin ohjelmistokehittäjiä koodauksen ja www-sivujen tekniikan maailmaan.

This training is brought to you by: