Figma – UI-suunnittelun työkalu haltuun

Tähän workshoppiin on rajattu osallistujamäärä: muistathan perua ilmoittautumisesi esteen ilmaantuessa.

Tässä workshopissa tutustutaan Tuomon johdolla perusteellisesti UI:n eli käyttöliittymän suunnittelun työkaluun nimeltään Figma. Tämä selaimessa toimiva työkalu on Tuomolla päivittäisessä käytössä. Koulutuksen aikana toteutetaan yhdessä High Fidelity -prototyyppi mobiilisovelluksesta, jonka saa näkymään myös omassa laitteessaan.

UI-suunnittelijoille on prototyyppien tekemiseen tarjolla monenlaisia työkaluja kuten Adobe XD, Proto.io, Fluid, Framer, Moqups ja Figma. Valinta näiden välillä on vähän makuasia. Yhden opeteltuasi voit helpommin oppia käyttämään myös muita tai pitäytyä siinä, jonka osaat.

Kenelle:
UX/UI -suunnittelusta kiinnostuneille, jotka haluavat oppia tekemään prototyyppeja Figma-työkalun avulla. Tämä koulutus on jatkoa aikaisemmalle UX-suunnittelun alkeet -koulutukselle, mutta ei vaadi osallistumista sille. Aikaisempaa koodaamiskokemusta ei tarvita.

Pre-work: Luo ilmainen Figma-käyttäjätili >>

Kouluttajat

Tuomo Launis

Tuomo on ollut RND Worksilla UX-suunnittelijana puolitoista vuotta toimittuaan ennen samoissa hommissa freelancerina. Tuomon vahvuutena on datalähtöinen käyttöliittymäsuunnittelu.

Laura Järvinen

Laura toimii RND Worksilla kouluttajana. Itsekin alanvaihtajana Laura tekee erittäin aloittelijaystävällisiä koulutuksia. Kaikki Lauran koulutusmateriaalit julkaistaan blogiosoitteeseen medium.com/rnd-works

Koodauslaura Instagramissa >>

This training is brought to you by: