Drupal päivässä -workshop (aloittelijat)

Tarjoamme kattavan alustuksen Drupalin maailmaan yhdessä päivässä. Käymme läpi Drupalin keskeisimmät ominaisuudet ja toiminnallisuudet käytännön harjoitusten kautta.

Tarjoamme kattavan alustuksen Drupalin maailmaan yhdessä päivässä. Käymme läpi Drupalin keskeisimmät ominaisuudet ja toiminnallisuudet käytännön harjoitusten kautta.

Päivän jälkeen osaat Drupalin keskeisen sanaston ja ymmärrät, mistä osista Drupal-sivusto koostuu. Osaat rakentaa yksinkertaisen sivuston Drupalilla käyttäen valmiita moduuleita ja toiminnallisuuksia. Osaat myös hallinnoida sivun sisältöä, käyttäjärooleja ja käyttöoikeuksia perustasolla.

Koulutuksissamme on paikalla kouluttajan lisäksi mentoreita tarvittava määrä, jotta harjoittelusi olisi mahdollisimman tehokasta.

Järjestämme koulutuksen tänä syksynä toimistoillamme sekä Turussa (15.11.2018), että Helsingissä (13.12.2018). Molemmat päivät noudattavat seuraavaa aikataulua:

10:00 päivä alkaa, aamiainen

13:00 lounas

16:00 päivä päättyy

Tarvitset koulutukseen oman läppärin. Lähetämme osallistujille valmistautumisohjeet, joissa saat myös apua ja tukea meiltä tarpeen mukaan.

Kouluttajat

Mikael Kundert

Miksulla on reilu kymmenen vuotta ammatillista kokemusta verkkopalveluista. Kutsumme Miksua leikkisästi lapsineroksi, sillä hän on aloittanut koodaamisen jo ala-asteella. Miksu tietää (lähes) kaiken Drupalista ja hän keskittyy enimmäkseen Drupalin bäkkipuoleen, testeihin ja suorituskykyyn. Miksu on myös aktiivisesti mukana Suomen Drupal-yhteisön toiminnassa ja onpa hän kiertänyt Euroopan Drupal-tapahtumiakin sekä puhujana, kouluttajana, mentorina että osallistujana. Tällä hetkellä Miksua kiinnostaa eniten Drupal Commerce, testaus ja laajat migraatiot.

Jan Lindström

Janin polku koodaamisen saloihin alkoi myös jo varhain. Jan on opiskellut valtavan määrän eri tekniikoita ja ennen työelämään siirtymistä toteutti lukuisia harrasteprojekteja vapaaehtoistyönä. Jan on rautainen webbikoodari, joka keskittyy mieluiten verkkopalveluiden fronttiin. Jan rakastaa käyttäjäkeskeistä suunnittelua, kaunista koodia ja käytettävyyttä. Jan pyrkii työssään tekemään palveluita, joita käyttäjät haluavat käyttää. Jan osaa aina ensimmäisten joukossa uusimmat ja hienoimmat temput käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja hän käyttääkin aikansa intuitiivisten ja hyvännäköisten käyttöliittymien suunnitteluun. Jan on mentoroinut Rails Girls -tapahtumissa, Turku <3 Frontend -tapahtumissa ja muissa yliopistojen kanssa yhteistyössä järjestettävissä tilaisuuksissa, joissa tarvitaan selkokieltä puhuvaa koodaria 🙂

This training is brought to you by: