Digia: CV-klinikka

Mietityttääkö oman Linkkariprofiilin tai CV:n muoto? Epäilyttääkö portfolion jakaminen työhakemuksissa? Olisiko mukava sparrailla näistä asioista muiden kanssa? Tule mukaan Mimmit koodaa ohjelman ja Digian yhteiseen CV-klinikkaan!

Homma toimii näin:

Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Jätä meille ilmoittautumisen yhteydessä CV:si, LinkedIn-profiililinkki tai linkki portfolioosi. Käymme läpi osallistujien profiilit ja pyrimme tunnistamaan sellaisia yhtäläisyyksiä ja teemoja, joiden läpikäymisestä olisi hyötyä mahdollisimman monelle.

Tilaisuudessa käytämme teidän tietojanne esimerkkeinä (ilman nimeä ja kuvaa). Keskustelua käydään turvallisessa tilassa, positiivisessa hengessä ja tietojen jakamista ei tarvitse siis jännittää, tässä yhteisössä on tunnetusti nostavaa voimaa. Aikaa on varattu myös avoimelle keskustelulle.

Tilaisuudessa teidän kanssa juttelemassa ovat Digian Talent-tiimin Ella Raskila ja Ville Saviluoto, sekä pitkän linjan esihenkilö ja tiiminvetäjä Anssi Ylönen.

TÄRKEÄÄ: CV-klinikka -paikkoja on rajoitetusti. Muistathan huomioida muita ja tarvittaessa perua osallistumisesi, mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan.

 

Lähetämme osallistumisohjeet lähempänä tapahtumaa.

Kaikki #mimmitkoodaa-toiminta on osallistujille maksutonta. Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kouluttajat

Ella Raskila

Ella on Digian headhunter. Suorahaun sekä haastattelujen ohella hänen tehtäviinsä kuuluu oppilaitos- ja kumppaniyhteistyötä, työnantajamielikuvan kehittämistä ja rekrymarkkinointia sekä esimiesten tukemista hakujen aikana.

Kokemusta on kertynyt IT-alan hakuprosesseista niin konsultointipuolelta kuin in-house roolista käsin. Ella on taitava viestijä, ja saa myös kandeilta usein kiitosta ammattimaisesta lähestymisestään. Ella on paitsi taitava rekrytoinnin ammattilainen, myös kuplivan iloinen ”bubbly”-persoona, joka verkostoituu ja sparrailee mielellään.

Ville Saviluoto

Ville luotsaa vankalla kokemuksella Digian rekrytiimiä eteenpäin ja huolehtii samalla, että iso kuva on kunnossa ja kandit sekä eri yksiköiden avoimet paikat löytävät toisensa mahdollisimman kitkattomasti.

Ville on työskennellyt IT-rekrytointien parissa jo 15 vuoden ajan ja vuosien varrella eteen on tullut kaikenlaista roolia help-deskistä hankejohtajaan ja koodarista arkkitehtiin. Leppoisasta huumorintajusta on ollut headhunterin roolissa hyötyä, ja matkalla taskuun on tarttunut myös koko joukko parhaita (ja niitä huonoimpia) käytäntöjä niin hakuprosesseista kuin EB-työstäkin. Parasta Villen mukaan IT-alassa on sen jatkuva kehittyminen ja mahdollisuus oppia uutta.

Anssi Ylönen

Anssi luotsaa tällä hetkellä Digialla fullstack-tiimejä, jotka tekevät pääsääntöisesti ketterissä toimintaympäristöissä ratkaisuja niin yksityis- kuin julkisen sektorin asiakkaille. Työkokemusta on kertynyt myös esimerkiksi koodarina sekä projekti- ja palvelupäällikön rooleista.

Anssi on siis pitkän linja IT-ammattilainen ja työskenteli alalla jo silloin, kun osa yhteiskunnasta pohti vielä mikä on ATK. Anssi on utelias ja sympaattinen tyyppi, jolle uuden oppiminen on tärkeää ja jonka mielestä töissä pitää olla myös kivaa. Vahvuutena on suora puhe lempeään sävyyn.

This training is brought to you by: