Become a Cloud Rock Star – Application Challenge for beginner

4 viikon aikana on tavoitteena rakentaa ja ottaa käyttöön IBM Cloudissa Node.js sovellus. Sovelluksessa haetaan tietoja erilaisista API-rajapinnoista, jotka visualisoidaan sovelluksessa käyttämällä HTML5, Javascript ja CSS -web-ohjelmointikieliä.

Aikaisempaa kokemusta kyseisistä ohjelmointikielistä ei tarvitse olla. 4 viikon aikana sovellus rakennetaan step-by-step ohjeilla oman aikataulun mukaan.

Aikaa tämä vie n. 0.5-1h/vko. Tarvitset mukaan avoimen ja iloisen mielen sekä oman läppärin 🙂

Materiaalit ovat englanniksi, mutta kouluttajat tavoitettavissa suomeksi. Opiskelu on itsenäistä ja sen tueksi perustetaan Slack-kanava jossa apua voi kysyä muilta haastetta suorittavilta sekä määrättyinä aikoina paikalla olevilta kouluttajilta!

Kouluttajat

Suvi Vappula

Vuodenvaihteessa IBM:läisten joukkoon liittynyt Suvi opiskelee Haaga-Heliassa viimeistä vuotta tietojenkäsittelyä. Tällä hetkellä hän toimii sovelluskehittäjänä osana rautaista tiimiä, joka koostuu useista alan ammattilaisista. Hänen päivänsä kuluvat muun muassa HTML:n, JavaScriptin, CSS:n ja Javan parissa.

Jenni Hautojärvi

Jenni on aikaisemmalta ammatiltaan lähihoitaja. Viime vuonna hän valmistui Tieto- ja viestintätekniikka, Hyvinvointi- ja terveysteknologian insinööriksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta Helsingistä, jonka aikana toimi Bluesmart harjoittelija IBMllä. Nykyisin hän työskentelee IBMllä Cloud puolella auttaen yhdistämään älykkäitä järjestelmiä ihmisten jokapäiväisiin työkaluihin.

This training is brought to you by: