Become a Cloud Rock Star – Application Challenge for advanced

4 viikon aikana tavoitteena on tutustua OpenShift orkestraatioon ja opetella sen käyttöä. Workshopissa jokainen pääsee rakentamaan oman projektin OpenShift ympäristöön ja todistamaan, kuinka sovellus ajetaan pilvessä. Sovellus joka julkaistaan OpenShiftille on valmis, joten sitä ei tarvitse erikseen koodata. Aikaisempaa kokemusta OpenShiftista ei tarvita, mutta Dockerista on todella paljon hyötyä.

Pidämme ohjeet ja vinkit selkeinä, jotta jokainen pääsee jokaisesta viikosta läpi. Kurssi kuitenkin vaatii itsenäistä tiedonhakua erilaisista lähteistä. Materiaalit ovat englanniksi, mutta kouluttajat tavoitettavissa suomeksi. Opiskelu on itsenäistä ja sen tueksi perustetaan Slack kanava jossa apua voi kysyä muilta haastetta suorittavilta sekä määrättyinä aikoina paikalla olevilta kouluttajilta!

Tämä on myös oiva tapa oppia lukemaan dokumentaatiota.

Kouluttajat

Jaana Embrich-Hakala

Jaana on alanvaihtaja, joka aloitti tietojenkäsittelytieteen opiskelun Helsingin yliopistossa vuonna 2016. Nykyisin hän työskenetelee IBM:llä devaajana Cloud Application Innovation tiimissä.

Eelia Mastosalo

Eelia opiskeli Metropoliassa tietojenkäsittelytiedettä 2017-2020. Pääaineena Iot and Cloud computing. Sen jälkeen hän tyoskenteli IBM:llä traineena bluesmart tiimissä ja nykyään hän työskentelee IBM Systemssissä technical specialistina. Hänen työnkuva keskittyy storage järjestelmiin.

This training is brought to you by: