KENELLE JA MIKSI?

Mimmit koodaa -ohjelman tapahtumat ja koulutukset ovat suunnattu alasta kiinnostuneille naisille, joilla ei ole aiempaa koodauskokemusta tai jotka haluavat syventää omaa IT-alan osaamistaan. Myös muunsukupuoliset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tapahtumiin.

Tapahtumissa jaetaan matalalla kynnyksellä tietoa ja kokemuksia IT-alasta ja alalle hakeutumisesta, sekä myös opetellaan konkreettisesti uusia taitoja. Et tarvitse mitään pohjatietoja osallistuaksesi useimpiin tapahtumiin, puhdas uteliaisuus alaa kohtaan riittää. Jos tarvitset jotain pohjatietoa, olemme maininneet sen tapahtuman kuvaustekstissä.

Ja mikä parasta – pääset sukeltamaan softan maailmaan yhdessä muiden samasta aiheesta kiinnostuneiden kanssa ja tapaamaan alalla menestyviä naisia!

Miten pääsen mukaan?

Kaikki Mimmit koodaa -tapahtumat ovat maksuttomia, ja niihin voi vapaasti ilmoittautua oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaan. Riittää, että kuulut ohjelman kohderyhmään ja puhkut intoa uuden oppimiseen.

Tulevista tapahtumista saa varmimmin tiedon tilaamalla uutiskirjeen ja seuraamalla Mimmit koodaa -somekanavia ja verkkosivuja.

Millaisia tapahtumia järjestetään?

Tapahtumia järjestetään laajalla skaalalla webinaareista, workshoppeihin ja isoimpiin yleisötilaisuuksiin sekä virtuaalitapahtumiin. Tapahtumissa pääset muun muassa keskustelemaan ja verkostoitumaan, opettelemaan konkreettisesti uusia taitoja – sekä tapaamaan IT-alan asiantuntijoita ja rekrytoijia.

Tapahtumia järjestetään ohjelman omana toimintana sekä yhteistyössä yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Ne ovat siis oiva tilaisuus päästä tutustumaan alan työnantajiin ja asiantuntijoihin.

11.11.2022 ⏰ 9-16

Alanvaihdosta kiinnostuneet ja ohjelmistokehityksen parissa työskentelevät, tervetuloa mukaan yhteiseen tapahtumapäivään!

Tapahtumamme 1000 vierailijan kautta saat mahdollisuuden päästä kosketuksiin muihin sekä löytää uusia esikuvia vertaisistasi. Pääset myös poikkeuksellisella tavalla verkostoitumaan kiinnostavien ja tunnettujen yritysten kanssa. Löydät aivan varmasti uusia tapoja hyödyntää aiempaa työ- ja elämänkokemustasi modernilla toimialalla, joka toimii kaikkien muiden toimialojen moottorina. Ehkäpä sinä itse olet muille se uusi ja innostava esikuva?

Tapahtuma on maksuton! Tapahtuma toteutetaan virtuaalisena, joten voit osallistua päivään mistä päin maailmaa tahansa.

Lue lisää

Those interested in changing an area of work and those working in software development, welcome to our joint event day!

The speeches during this event will tell you about the wide range of opportunities in the field of technology. You will surely find new ways to utilize your previous work and life experience in this modern industry, which serves as an engine for other industries. Thanks to the 1000 visitors in our event, you will get to mingle with others, and you have a chance to find role models among your peers. You will also get to network with interesting and well-known companies in an exceptional way. And perhaps you will be the new and exciting role model for others?

This event is free of charge! It is a virtual event so you can participate from anywhere in the world.

Read more

Kumppaneidemme luomia kokonaisuuksia

Ohjelmakokonaisuudet ovat helppo tapa tutustua kumppaneidemme tarjoamiin oppimateriaaleihin yhdessä tiiviissä paketissa. Lisää tulossa ensi vuodelle!

  • Amazon Web Services (AWS),
  • Fuugin säätiö ja COSS ry (ovi avoimeen lähdekoodiin),
  • Ericsson (brings security and UX to you), sekä
  • Wolt (Product development).

Tutustu

Robotiikkaa Pohjois-Karjalassa

Tule mukaan maksuttomiin tapahtumiin

12.1.2023 10-14

Globaalin infrastruktuuri ja palvelut AWS-pilvessä

Online workshop, Workshop

Globaalin infrastruktuuri ja palvelut Arkkitehtiharjoittelijan opinpolun aloittavassa tapahtumassa käydään peruskäsitteitä liittyen infrastruktuuriin ja palveluihin, joita...

Tutustu
13.1.2023 12-13

How to stand out and get your first job in IT?

Webinaari

Are you dreaming about a career in the IT industry? Are you just about to...

Tutustu
18.1.2023 16:00-17:30

Building loveable products

In Helsinki, Webinaari

Building loveable products What’s the secret to building products that customers truly love? In this...

Tutustu
20.1.2023 12:00-13:00

Sinä pystyt siihen – reittejä rentoon koodariarkeen

Webinaari

Kiinnostaako koodarin ammatti? Pohditko näitä kysymyksiä: Voinko olla koodari, vaikka en ole matikkanero? Pystynkö siihen,...

Tutustu
26.1.2023 10-14

Identiteetin hallinta AWS-pilvessä

Online workshop, Workshop

Identiteetin hallinta Arkkitehtiharjoittelijan opinpolun toisessa tapahtumassa tutustutaan identiteetin hallintaan AWS-pilvessä. Osaamistaso Arkkitehtiharjoittelijan opinpolku sisältää vaativampia...

Tutustu
9.2.2023 10-14

Korkea käytettävyys ja elastisuus AWS-pilvessä

Online workshop, Workshop

Korkea käytettävyys ja elastisuus Arkkitehtiharjoittelijan opinpolun kolmas tapahtuma: Käytettävyys ja elastisuus. Mitä tarkoitetaan, kun puhutaan...

Tutustu
2.3.2023 10-14

Verkot ja tietoturva AWS-pilvessä

Online workshop, Workshop

Verkot ja tietoturva Arkkitehtiharjoittelijan opinpolun neljännessä tapahtumassa tutustutaan verkkoon ja tietoturvaan AWS-pilvessä. Tietoturva on aina...

Tutustu

Lataa lisää tapahtumia

KATSO MENNEET TAPAHTUMAT ›

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.