‹ Takaisin listaan

8.12.–8.12.2020

Ilmoittaudu

Osallistujamäärä: 20

Lokaatio: Verkossa/Zoom - linkki lähetetään myöhemmin

Vaikeustaso: Beginner

Tämän workshopin tavoitteena on rakentaa yksinkertainen, mutta toimiva JavaScript -applikaatio sekä saada onnistumisen kokemuksia koodaamisen parissa. Aikaisempaa ohjelmointikokemusta ei vaadita, lähdemme liikkeelle front-end kehityksen perusteista. Haluamme että tämän workshopin jälkeen sinulla on tuntumaa ja itsevarmuutta koodaamiseen.

Workshopissa on käytössä Vue.js JavaScript framework, jolla koodausharjoitukset tullaan kirjoittamaan.

Harjoitukset tullaan toteuttamaan pienemmissä ryhmissä, mutta jokaisen osallistujan on tarkoitus rakentaa oma applikaationsa.

Workshop järjestetään Zoomissa. Toivomme kainosti osallistujia laittamaan koulutuksen ajaksi kameran päälle, se helpottaa läsnäolon tuntua etäkoulutuksessa.

 

Kaikki #mimmitkoodaa-toiminta on kohderyhmälle maksutonta. Yhteystietoja käytetään vain tapahtumien ja koulutuksien uutisointiin.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.