‹ Takaisin listaan

2.8.–2.8.2021

Ilmoittaudu

Osallistujamäärä: 12

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Tähän workshoppiin on rajattu osallistujamäärä: muistathan huomioida muita ja perua ilmoittautumisesi esteen ilmaantuessa. No-show merkitsee jatkossa, ettet voi osallistua tuleviin workshoppeihin puolen vuoden aikana.

Klikkailemme rutiininomaisesti linkkejä, jotka vievät meidät jonnekin websivuille. Monimutkaisetkin websivut rakentuvat perustyökalusetin päälle:
html on tapa kuvata sisältöjen luuranko
css on tapa muotoilla ulkoasua
javascript on tapa lisätä logiikkaa ja toiminnallisuutta

Tällä peruskurssilla opimme tekemisen kautta hiukan kaikista näistä ymmärtääksemme mitä niillä voi tehdä, luodaksemme oman websivumme alun ja julkaisemme sen GitHub Pagesin avulla linkiksi jonka voimme halutessamme jakaa eteenpäin.

Mitä opit:
– Github tunnusten perustaminen (ja miksi se on oleellista)
– Sopivan sekoituksen HTML:ää ja CSS:ää
– Ideoita mihin tarvitaan JavaScriptiä
– GitHub Pagesin käytön omien sivujen jakelussa

Tämä on alkeistason työpaja, jossa luomme ensin yhdessä ryhmänä yksinkertaisen websivun tyhjästä ja sitten toistamme saman omille sisällöille parityöskentelynä. Tule mukaan rakentamaan ensimmäinen oma websivusi!

Tämä workshop on osa toistuvaa sarjaa. Vastaava tapahtuma on myös 14.6., 21.6., 9.8. sekä englanniksi 16.8.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Mukana tapahtumassa <3

Accenture logo.Brella logo.Ericsson logo.FITech logo.Google logo.Ibm logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Yle logo.