‹ Takaisin listaan

24.4.–24.4.2021

Ilmoittaudu

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 30

Vaikeustaso: Beginner

BYOL: Kyllä

1

Tähän workshoppiin on rajattu osallistujamäärä: muistathan perua ilmoittautumisesi esteen ilmaantuessa.

Toisin kuin suunnittelijoina toimivat Taru ja Tuomo, Lauran päätyö ei liity suunnitteluun. Mutta entisenä kuvataideopettajana visuaalisuus on lähellä kouluttajan sydäntä ja hänkin haluaa päästä jakamaan tietojaan. Tässä osiossa käydäänkin läpi erilaisia UI ja UX -suunnittelijoiden työkaluja, resursseja, väriteoriaa ja kirjasintyyppejä.

Olemme nykyään tottuneet tyylikkäisiin nettisivuihin ja mobiilipalveluihin, jolloin aloittelevana koodaajana omien projektien ulkonäkö saattaa tuntua lannistavan yksinkertaiselta. Tai monien omien pienten projektien jälkeen voi olla vaikea keksiä inspiraatiota seuraavan projektin ulkonäköön. Onneksi on olemassa paljon resursseja, jotka auttavat tähän “tyhjän nettisivun” ongelmaan. Joten jos osaat jo rakentaa jonkinlaisia nettisivuja tai jopa toimivia sovelluksia, mutta kaipaat apua niiden ulkonäön parantamiseen, tämä koulutus on juuri sinulle. Näitä voi käyttää myös inspiraationa Figman kanssa.

Kenelle:
Kaikille, jotka kaipaavat vinkkejä omien projektiensa visuaalisen puolen suunnitteluun ja valintoihin.Tämä koulutus on liittyy aikaisempiin UX & UI -koulutuksiin, mutta ei edellytä osallistumista niihin. CSS:n alkeiden osaamisesta on hyötyä.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.