‹ Takaisin listaan

10.4.–10.4.2021

Ilmoittaudu

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 30

Vaikeustaso: Beginner

BYOL: Kyllä

1

Tähän workshoppiin on rajattu osallistujamäärä: muistathan perua ilmoittautumisesi esteen ilmaantuessa.

Tässä workshopissa tutustutaan Tarun johdolla siihen, mistä UX:ssä eli käyttäjäkokemuksessa on kyse ja miksi sen ymmärtäminen on tärkeää. Itsekin UX-suunnittelijan töitä tekevä Taru valottaa millaista työ on ja millaisessa roolissa UX on sovelluskehityksessä. Osallistujana pääset itsekin miettimään käyttäjäpersoonia, suunnittelemaan käyttäjän polkua ja tekemään oman käyttöliittymäprototyypin. Vaikka koulutus järjestetään etänä, siihen sisältyy työskentelyä ryhmissä.

Kenelle:
Niille, joita kiinnostaa palvelumuotoilu ja UX-suunnittelu. Aikaisempaa koodaamiskokemusta ei tarvita.

Aiheeseen tutustumista jatketaan toisessa koulutuksessamme, jossa opetellaan käyttämään UI-suunnittelun prototyyppien suunnitteluun tarkoitettua Figma-työkalua: tutustu seuraavaan workshopiin painamalla tästä >>

 

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.