‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

25.2.2022 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Perjantai-webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Fujitsu logo.

Sari Sireeni-Seirala on pitkän uran IT-alalla tehnyt nainen joka ei ole koskaan välittänyt koodaamisesta, mutta haluaa kuitenkin myydä teknologiaratkaisuja. Sarin kokemuksen kautta kuulija saa tietoa teknologia-alan tuotteen myyntiprosessin päävaiheista ja hyödyllisistä työkaluista, asiakassuhteen hoitamisesta, psykologisen ostamisen mallista ja myymisen ilosta it-alalla. Ehkä tästä juuri sinulle uusi ura?

Fujitsun SAP Sales Directorina toimiva Sari myös opettaa meille mitä toiminnanohjaus on ja kertoo millaisiin työtehtäviin voi SAP:n parissa työllistyä. Saat ylätason käsityksen niistä SAP-ratkaisuista (mm. SAP S/4HANA, RISE with SAP S/4HANA, SuccessFactors, Concur jne.) joiden parissa mm. Sarin työnantaja Fujitsu työskentelee. Esityksen kuultuasi ymmärrät miten SAP saa yhteiskunnan pyörimään ja voit unohtaa SAP-myytit!

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Sari-Sireeni-Seirala.

Sari Sireeni-Seirala

SAP-myyntijohtaja

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2023 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Academic Work Academy logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.