‹ Takaisin listaan

16.4.–16.4.2021

Tästä mukaan

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Mitä koneoppiminen on ja miten sitä voidaan hyödyntää liike-elämässä?

RELEX kehittää toimitusketjujen optimoinnin ohjelmistoa, joka hyödyntää koneoppimista suurten datamassojen muuttamisessa tarkoiksi, ajantasaisiksi ennusteiksi. Ennusteiden avulla esimerkiksi ruokakaupat osaavat tilata oikean määrän tuotteita oikeaan aikaan, välttäen tuotteiden loppumisen mutta samalla ruokahävikin syntymisen.

Webinaarissa koneoppimisen parissa työskentelevät Antti ja Sakari kertovat, millaista on kehittää algoritmeja, jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään.

Webinaarin aikana opit:
• Mitä koneoppimisella tarkoitetaan,
• Miten koodaamalla ja koneoppimista hyödyntämällä voidaan ennustaa kysyntää ja vähentää ruokahävikkiä sekä
• Millaisia haasteita tulee vastaan, kun kehittää koneoppimista miljoonien eri tuotteiden kysynnän ennustamiseen.

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Kaikki #mimmitkoodaa-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.