‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

30.3.2023 17:00-20:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Afterwork

Osallistujamäärä: 20

Lokaatio: Goforen toimisto

Osoite: Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki

Gofore logo.

Tervetuloa Goforen toimistolle afterworkeille Robot Frameworkin pariin! Aftereilla voit tutustua kouluttajiin, kysellä tulevista workshopeista tarkemmin sekä verkostoitua vertaisten kanssa. Samalla voit tutustua Robot Framework ry:n ja Goforeen.

Tule tutustumaan aiheeseen ja kartoittamaan voisiko tämä olla sinun juttusi!

Lue lisää tulevista tapahtumista

 

Tarkempi kuvaus ja ilmoittautuminen ovat tulossa. Tämä tapahtumasivu on ennakkotietona tulevaa Mimmit koodaa & Robot Framework ry yhteistyötä ajatellen.

 


 

Huom! Tässä tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tarjoilut tilataan ilmoittautumisien mukaan. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Katarina Partti

Test Automation Specialist / Gofore

Avaa lisätietoa henkilöstä
Ikoni, jossa ihmishahmolla on poninhäntä ja viitta.

Jenna Lindroos

Test Automation Developer / Gofore

Avaa lisätietoa henkilöstä

Miikka Solmela

Executive Director / Robot Framework Ry

Avaa lisätietoa henkilöstä
Ikoni, jossa ihmishahmolla on poninhäntä ja viitta.

Pekka Klärck

Lead Developer of Robot Framework

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2023 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Academic Work Academy logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.