‹ Takaisin listaan

26.2.–26.2.2021

Ilmoittaudu

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Verkossa

Vaikeustaso: Beginner

BYOL: Kyllä

1

Mitä kaikkea sisältyy kokonaisuuteen ”Gaming backend as a Service”? Tunnin aiheena tutustutaan PlayFabin perusteisiin ja pelikehityksen ensiaskeliin. Mukaan mahtuvat kaikki aiheesta kiinnostuneet eikä aiempaa kokemusta pelikehityksestä saati IT-teknologioista vaadita, eli Microsoftin termein taso on L100.

Ajankohtaisissa webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Puhujille on mahdollista esittää kysymyksiä etukäteen laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi – samaan osoitteeseen voi myös esittää toiveita tulevista sisällöistä. Kaikki webinaarit tallennetaan.

Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa. Mimmit koodaa toiminta on osallistujille maksutonta.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.