‹ Takaisin listaan

25.3.2022 12-13

Tästä mukaan

Vaikeustaso: Beginner

Palvelumuotoiluun törmää yhä useammin it-alan sisällä. Palvelumuotoilun tavoitteena on yksinkertaisesti tuottaa parempia palveluita pureutumalla tarpeiden ja ongelmien juurisyihin. Juoksemalla suoraa päätä kehitystyöhön menetetään usein mahdollisuus tarkastella kriittisesti mitä ja miksi kyseiset ongelmat ratkaistaan. Ymmärtämällä tarpeiden ja ongelman juurisyyt, voidaan kehittää ratkaisut juurisyiden, eikä vain oireiden korjaamiseen. Etenkin merkityksellisyys ja palveluiden tarkoituksenmukaisuus puhuttavat paljon, resursseja ei kannata hukata kehittäen turhia ja toimimattomia palveluita.

Yhteiskuntatieteilijä solahtaa sulavasti suunnittelutyöhön tutkaillen yksilön, yhteiskunnan ja teknologian suhdetta. Keskittymällä ihmisen ja teknologian vuorovaikutukseen ja potentiaaliin, pelkän teknologian kehittämisen sijaan, voi aidosti olla tekemässä maailmasta parempaa.

Lue Jenni Rauhan haastattelu Mimmit koodaa -blogista ja osallistu Jennin vetämään webinaariin palvelumuotoilusta!

 

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Jenni Rauha

Service Designer / Wunder

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.