‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

20.5.2022 10-11

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman tyyppi: Lähitapahtuma

Osallistujamäärä: 10

Lokaatio: Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Oletko kiinnostunut teknologia-alasta, mutta oman osaamisen sovittaminen alalle tai työnhaku yleisesti mietityttää?

Oman osaamisen sanoittaminen on yksi vaikeimmista työnhakuun, alanvaihtoon ja uuden työpaikan saamiseen liittyvistä tehtävistä. Tässä workshopissa opit löytämään omia vahvuuksiasi, jotka toimivat etuna teknologia-alalla. Tule siis mukaan oppimaan, miten voit sanoittaa omaa osaamistasi ja miten löydät oman polkusi alalle!

Workshopissa käytännössä keskustellaan oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisesta, moderneista työelämän taidoista, täydennyskoulutuksista sekä työpaikkojen löytämisestä ja hakemisesta IT-alalla. Ota oma läppäri tai muistiinpanovälineet mukaan.

Workshop toteutetaan lähitapahtumana Tiedepuistolla ja mukaan mahtuu kymmenen ensimmäisenä mukaan ilmoittautunutta. Tapahtuma toistetaan, mikäli kiinnostusta herää.

Tapahtuma on osa Mimmit koodaa Pohjois-Karjala -hanketta ja kouluttajana toimii koko Suomen laajuisen Mimmit koodaa -ohjelman koordinaattori ja hankepäällikkö Milja Köpsi. Köpsi on jo viiden vuoden ajan auttanut muita löytämään vahvuuksia, joita teknologia-alalla voi käyttää hyödykseen. Mimmit koodaa on osa Ohjelmisto- ja e-business ry:ta, joka edustaa liki 700 suomalaista IT- ja ohjelmistovetoista yritystä.

 

Lähetämme osallistumisohjeet ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Kerrothan ilmoittautuessasi, mikä auttaisi sinua tavoitteissasi, jotta voimme ottaa sen huomioon valmistautuessa ja osaamme auttaa sinua parhaiten.

KAIKKI MIMMIT KOODAA TAPAHTUMAT OVAT MAKSUTTOMIA.

Koko Suomen kattavan Mimmit koodaa -ohjelman toiminta ja tapahtumat murtavat aktiivisesti myyttiä, että koodaaminen olisi vain miehille tai matemaattisesti lahjakkaille. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta.

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen tapahtumissa pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Tapahtuman puhuja

Milja Köpsi.

Milja Köpsi

Ohjelmisto- ja e-business ry

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2023 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Academic Work Academy logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.