‹ Takaisin listaan

8.4.–8.4.2020

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Verkkoworkshop

Osallistujamäärä: 30

Vaikeustaso: Beginner

1

Kun kirjoitamme koodia, syntyy ohjelmisto. Ohjelmistoja tekevät ihmiset, ihmisille. Meillä kaikilla on jonkinlaisia kokemuksia siitä miltä tuntuu kun ohjelmisto ei toimi. Kokemamme ongelmat vaihtelevat mielipahasta taloudellisiin menetyksiin ja hengenvaaraan. Maailmassa jossa on valinnanvaraa, ongelmat johtavat ihmiset toisten ohjelmistojen pariin. Laadulla on merkitystä ja testaus on laatutiedon systemaattista keräämistä ja käsittelyä.

Tällä kurssilla otamme ohjelmistotestauksen ensiaskeleet yhdessä. Saat käsityksen siitä mitä testaukseen kuuluu ja miten se usein jaetaan projekteissa eri osapuolille. Ensisijainen työkalumme on erilaiset ohjelmistot, joita testaamme. Teoria nousee esiin tekemisen kautta.

** Osallistujien lukumäärä on rajoitettu pari- ja ryhmätyöskentelyn takia. Sen takia on edelleen tärkeää, että peruutat osallistumisesi mikäli este ilmenee jotta saamme ryhmän taas täyteen. Suhtaudu verkkokoulutukseen kuin suhtautuisit tavalliseen tapahtumaankin. **

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.