‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

1.2.2023 15:00-17:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 40

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Pre-work: Katso "Koodariksi ilman riviäkään koodia" puheenvuoro ja luo ilmainen zapier.com-tili. Voit myös tutustua Zapieriin ennakkoon ja pohtia haluamaasi automaatiota.

Laurea ammattikorkeakoulu logo.

Koodariksi ilman riviäkään koodia Zapierin avulla

Haluaisitko oppia ohjelmistorobotiikan avulla automatisoimaan toistuvia tehtäviä, ilman koodaustaitoja, ilmaiseksi?

Workshopin tavoitteena on jatkaa syksyn Mimmit koodaa virtuaalitapahtumassa (marraskuussa) alustettua ohjelmistorobotiikan teemaa. Tutustutaan Zapier-alustaan, katsotaan mitä alusta mahdollistaa ja tehdään yhdessä ensimmäinen zappi!

Mitä tulet oppimaan?

Workshopin aikana käydään läpi ohjelmistorobotiikan perusteet. Lisäksi käydään läpi zapierin toimintaa käytännön esimerkein. Toiveissa on, että saamme workshopin aikana (osallistujien toimesta) muutaman automaation rakennetuksi. Workshopin jälkeen olet valmis käyttämään zapieria.

Miten pääset mukaan?

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden. Käy katsomassa marraskuun Mimmit koodaa -tapahtuman esitys ohjelmistorobotiikasta ennen workshoppia. Löydät esityksen alta tai painamalla tästä linkistä.

Lisäksi workshoppia nopeuttaa, jos olet jo luonut ilmaisen zapier.com-tilin ennen workshoppiin osallistumista. Voit lisäksi tutustua Zapierin valmiisiin integraatioihin ja miettiä millaisen automaation haluaisit rakentaa.

Jos osaat ilmoittautua tähän workshoppiin, osaat myös luoda ohjelmistorobotin!

 

 


Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Lassi Virtanen.

Lassi Virtanen

Lehtori | Laurea-ammattikorkeakoulu

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2023 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Academic Work Academy logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.