‹ Takaisin listaan

21.4.–21.4.2018

Ilmoittaudu

Osallistujamäärä: 15

Lokaatio: Helsinki

Vaikeustaso: Beginner

Pre-work: Jos haluat tehdä iOS-sovelluksia, niin silloin käytössä on oltava Mac. Päivän aikana käytettävät ohjelmistot vaativat tietokoneilta jo hieman tehoja eli vanhemmalla koneella täytyy varautua yllätyksiin.

Millaista on mobiilikehitys vuonna 2018 ja millaisia valmiuksia mobiiliohjelmoijalla on hyvä olla? Päivän ei ole tarkoitus olla kalvosulkeisten täyteinen luento, vaan elämänmakuinen johdatus mobiiliohjelmoinnin maailmaan. Session on tarkoitus sisältää paljon keskusteluja, oivallusta ja tietolähteitä, miten kukin pääsee hyvään alkuun omassa mobiiliohjelmoinnin matkassa.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.