‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

1.4.2022 12-13

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Vaikeustaso: Beginner

BYOL: Kyllä

Mimmit koodaa, Fuugin säätiö ja COSS ry järjestävät yhdessä maksuttoman webinaarisarjan, jossa esitellään avointa lähdekoodia ja avoimuutta yleisemmin digitalisaation voimavarana, kilpailutekijänä ja hyvinvoinnin lähteenä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista kiinnostuneille, joilla on halua oppia ymmärtämään avoimen lähdekoodin periaatteita ja keskittää osaamistaan tähän suuntaan. Opit myös miten avoin lähdekoodi voi auttaa sinua työllistymään!

Mitä avoin lähdekoodi tarkoittaa ja mitä siitä olisi kaikkien koodaamaan opettelevien hyvä ymmärtää? Tilaisuudessa esitellään avoimen lähdekoodin periaatteita sekä käyttöön ja hyödyntämiseen liittyviä asioita – miten avointa koodia pystyy hyödyntämään, kehittämään ja jakamaan. Perinteiseen tapaan kysymyksiä saa esittää tilaisuudessa.

Puhujina tilaisuudessa Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus – COSS ry:n toiminnanjohtaja Timo Väliharju sekä Oddy Techin Jukka Leino.

Tutustu ohjelmakokonaisuuteen täällä >>

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Timo Väliharju

Entrepreneur and Open Source enthusiastic

Avaa lisätietoa henkilöstä

Jukka Leino

CEO, Co-Owner | Oddy Tech

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston inc logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.