‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

17.1.2022 18:00-19:00

Tästä mukaan

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

 

Sinä esityksien pitäjäksi?

Neljäs puhujaklubi sopii niin aiemmin käyneille kuin uusillekin mimmeille, ja sovitusti aiheena on tarinat ja tarinankerronta. Ammennamme “Talk like TED” kirjasta tiivistettyä inspiraatiota, ja keräämme omia vinkkejämme siihen mistä ne tarinat lavalle löytyy ja miten niitä kerrotaan.

Lopuksi sovitaan seuraavasta kerrasta, miten laitetaan vuosi 2022 vahvaan alkuun ja nähdään meidät kaikki lavalla?

Puhujaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 18. Kieli on pääasiassa suomi, mutta harjoitellaksemme englantia pidämme silloin tällöin session myös tällä kielellä. Sessioita ei nauhoiteta joten harjoittelut ja jaetut asia pidetään kulloinkin osallistuvalle porukalle suunnattuna. Tarkoituksenamme on yhdessä luoda uusia puhujia ja vahvempia puhujataitoja Mimmit koodaa -yhteisössä.

Tervetuloa mukaan matalalla kynnyksellä!

 

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.