‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan

20.9.2021 18:00-19:00

Tästä mukaan

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Pre-work: Katso ennakkoon "Devaajien ja maailman valiin tarvitaan kuiskaaja" puheenvuoro: fraktio.fi/perjantaipresikset/03.05.2019-devaajien-ja-maailman-valiin-tarvitaan-kuiskaaja

Tumma henkilöhahmo, jolla on poninhäntä ja viitta.

Sinä esityksen pitäjäksi?

Asiansa esittäminen niin sisäisissä tilaisuuksissa kuin webinaari- tai konferenssilavalle astuvana puhujana vaikuttaa omaan uraan yleensä positiivisesti. Sen lisäksi että meillä on tarve edistää viestimällä omia teemojamme, esitysten pitämisen kautta löytää samanmielisiä joilta oppia aiheesta lisää.

Tällä kertaa puhujaklubissa tapahtuu:

  1. Kolme esityskaraokea – ensimmäiset vapaaehtoiset kokeilevat miltä tuntuu esityksen vetäminen yllätysmateriaaleilla. Presentation karaoke -ohjelma arpoo viisi yleisesityksellistä kalvoa joiden pohjalta esitys vakavamielisesti pilke silmäkulmassa turvallisessa seurassa.
  2. Hyvän puheen rakenne – analysoidaan Elisa Heikuran vanhempi mieleenpainunut puhe ennakkoon ja puhutaan mitä rakenteesta opittiin. Sovimme katsovamme esityksen “Devaajien ja maailman väliin tarvitaan kuiskaaja” vuodelta 2019. Katso ennakkoon painamalla tästä.
  3. Tulevasta sopiminen: sovitaan mitä tehdään seuraavan kuukauden setissä.

Puhujaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 18. Kieli on pääasiassa suomi, mutta harjoitellaksemme englantia pidämme silloin tällöin session myös tällä kielellä. Sessioita ei nauhoiteta joten harjoittelut ja jaetut asia pidetään kulloinkin osallistuvalle porukalle suunnattuna. Tarkoituksenamme on yhdessä luoda uusia puhujia ja vahvempia puhujataitoja Mimmit koodaa -yhteisössä.

Tervetuloa mukaan!

 

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.