‹ Takaisin listaan

19.10.2022 14-16

Luotsin tapahtumakalenteri

Lokaatio: Luotsi Joensuu

Osoite: Kauppakatu 30, Joensuu

Vaikeustaso: Beginner

 

Avaamme Luotsi Joensuulla keskiviikkoina softa-alan tarjoamia mahdollisuuksia ymmärrettävästi ja autamme etsimään omia vahvuuksiasi, joilla uusi suunta IT-alalla voisi löytyä.

Teknologiaan liittyy useita hyvin vahvoja vuosikymmeniä eläneitä ennakkoluuloja ja stereotypioita. Todellisuudessa teknologia-ala ja ohjelmistokehitys tarjoavat mahdollisuuksia kaikille, myös alanvaihtajille ja erityisesti naisille.

Tuntuuko siltä, ettei teknologia ole sun juttu? Tule silti rohkeasti rupattelemaan! Teknologia on kaikkien muiden toimialojen moottori ja tällä alalla tarvitsemme ihan kaikkien osaamista.

Tervetuloa paikan päälle! 😊

Kaikki syksyn päivämäärät

  • ke 7.9. klo 14-16
  • ke 5.10. klo 14-16
  • ke 19.10. klo 14-16
  • ke 16.11. klo 14-16

Sijainti: Luotsi Joensuu, Plaza Centrum, Kauppakatu 30, 80100 Joensuu.

Lisää Luotsin tapahtumia: Luotsi Joensuun tapahtumakalenteri.

 

Kaikki Mimmit koodaa tapahtumat ovat maksuttomia. Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen tapahtumissa pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin.

Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2023 mukana

Accenture logo.Accountor logo.Academic Work Academy logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.Ericsson logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nokia logo.Siili logo.Terveystalo logo.Visma logo.Wolt logo.Zalando logo.