Lounaalla pohditaan millä kaikilla tavoilla ihmiset ovat erilaisia (kulttuurierot, ikä, sukupuoli, koulutus, persoonallisuudenpirteet, ihonväri, vammaisuus, allergiat tms). Käymme läpi erilaisuutta käyttäjien ja ohjelmistokehitysliiketoiminnan näkökulmasta.

Käsittelemme myös intersektionaalisuutta, eli eri ominaisuuksien kasaantumista ja keskenäisvaikutusta (esim. millaista on olla valkoihoinen, bi-seksuaalinen, AHDH:ta sairastava, korkeasti koulutettu ohjelmistokehittäjä tai käyttäjä). Puhumme myös siitä, ketkä ihmiset tai mitkä ryhmät ovat hyötyneet erilaisuus/monimuotoisuus-trendistä.

Tälle lounaalle voit tulla täyden ruokalautasen kanssa ja mikki hiljennettynä. Osallistujamäärästä riippuen puheenvuoroja saattaa olla vähemmän (varsinkin jos osallistujia on yli 10) tai enemmän (jos osallistujia on alle 10).

Koska aihe on laaja, tämä lounas on vain pieni pintaraapaisu aiheeseen. Tärkeintä on tulla paikalle avoimin mielin ja korvin, se riittää! Lounaan päätteeksi jaan kirja-, podcast- ja linkkivinkkejä, joihin tutustumalla syvemmin voit jatkaa henkilökohtaisia pohdintoja lounaan jälkeen.

Tapaamme säännöllisesti GoToMeeting-ohjelmiston välityksellä verkossa, yhteisen lounaan merkeissä. Jokaista lounasta vetää jonkin tietyn aiheen asiantuntija joka alustaa aiheen ja sen jälkeen kuulijat voivat esittää kysymyksiä sekä käydä keskustelua. Lounashetkeä EI tallenneta ja lounashetki on hyvin rento sekä vapaamuotoinen! Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Klikkaat vain linkkiä ja liityt mukaan.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”#mimmitkoodaa lounas” Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan lounashetkeen.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.