Onko devaaja yksinäinen kellarimörkö? Tarvitseeko ohjelmistoalalla tiimityöskentelytaitoja vai onko se tiukkaa yksin puurtamista pimeässä?

Tule kysymään ohjelmistokehityksestä devaajilta, jotka istuivat vierekkäisillä paikoilla aikana ennen koronaa. Me olemme tehneet tiimityötä yhdessä noin 1,5 vuoden ajan. Meistä molemmat ovat tulleet Digialle suoraan koulunpenkiltä viime vuosikymmenen loppupuolella, joten tiedämme, millaista on aloittaa IT-alalla. Tule juttelemaan devaajan arjesta osana kehitystiimiä. Ei ole tyhmiä kysymyksiä, mutta tyhmät vastaukset ovat taattuja.

Tapaamme säännöllisesti GoToMeeting-ohjelmiston välityksellä verkossa, yhteisen lounaan merkeissä. Jokaista lounasta vetää jonkin tietyn aiheen asiantuntija joka alustaa aiheen ja sen jälkeen kuulijat voivat esittää kysymyksiä sekä käydä keskustelua. Lounashetkeä EI tallenneta ja lounashetki on hyvin rento sekä vapaamuotoinen! Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Klikkaat vain linkkiä ja liityt mukaan.

Mikäli haluat esittää kysymyksesi etukäteen, voit meilata ne osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi otsikolla ”#mimmitkoodaa lounas” Tilaisuuden vetäjät ottavat kysymykset huomioon valmistautuessaan lounashetkeen.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Vuonna 2022 mukana <3

Accenture logo.Accountor logo.Aiven logo.Amazon logo.Brella logo.Digia logo.Ericsson logo.FITech logo.Houston logo.IBM logo.Islet logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.LUT logo.Microsoft logo.Oura logo.Schibsted logo.Siili logo.Solita logo.Visma logo.Wolt logo.